Merve-metin Kızlar ben uzun zamandır gebelik istiyorum ama bir türlü olmuyor daha önce ovülasyon testi aldım kullandım ama şuan iki marka arasında kaldım biri innovita diğeri bir gebenin günlüğü hangisini alayım sizce ?
Edaacar-ozkan Merve-metin bence doktora görün benimde uzun süre çocuğum olmadı adet takvimine bakıyorum ovulasyon testi yapıyorum orada çıkan yumurtlama ile benim kendi yumurtlamam farklı çıktı doktorda
Srp53 Merve-metin ben innovita kullanıyorum canım memnunum. Diğerini hiç kullanmadım. Biri karşılaştırmalı olarak ikisini de yapıyordu hemen hemen aynı.
Nidaanur Merve-metin bir gecenin günlüğünü kullandığım ilk ay hamile kaldım. Testin hassasiyeti çok iyi tavsiye ederim.
Aycskn Merve-metin O zaman mantıklı olabilir testi hiç denemedim ama inşallah tutar hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim 🌸
Merve-metin Edaacar-ozkan şuan doktor takipliyim canım hormonlarda tembellik var o yüzden yumurtlama dönemini kaçırıyorum çalıştığım içinde yumurtlama döneminde sürekli hastaneye gidemiyorum o yüzden şansımı bide böyle deneyim dedim
mrp2023 Uygulamalar benimkini hep yanlış biliyor canım ya 1 gün geç ya 1 gün önce yumurtlamam oluyor bazen 3-4 gün bile fark ediyor bencede test alıp yap
Merve-metin mrp2023 aynen canım bende öyle düşünüyorum bu ayda böyle denemek istiyorum umarım sonuç alabilirim
Ecmtn Bence denemelisin ben bu ay test yaptım uygulamada 7.gün iken testte 12. Gündü yumurtlama her ay bile farkediyormuş yumurtlama
Merve-metin Ecmtn evet her ay farkediyor yumurtlama bende bilemiyorum o yüzden tekrar şans vermek istedim açıkçası
Ecmtn Ben inmovita aldım yarın test yap dendi hatta reglim iki günde gecikti bakalım inşallah olmuştur
Merve-metin Srp53 bende Eylül ayında kullandım ama diğerini de çok memnunum diyen var ondan kararsız kaldım hangisini alsam diye
Srp53 Merve-metin dene istersen canım. Ben ondan farklı olarak laboquick kullanmıştım beni pek tatmin etmemişti açıkçası.
Umudumsun098 Bende memnun kalmadım innovita Ovüldugu kadar iyi degil hiç Ov. Uğraşmayın 2 gun de bir ilişki en iyisi
Ebbruc Umudumsun098 imkan varsa kesinlikle, bende öyle hamile kalmıştım arkadaşımda öyle hamile kaldı. Bende yumurtalık tembelliği var adetim düzenli değil şimdi de öyle deniyorum ilk ayım