Aslii- Yagmurakyurek 2.gebeliğim normal gözüktüğü için adete göre son gün 21 şubat bakalım ne zaman olur
ebrartmcksm Yagmurakyurek 6 hafta 3 gün kaldı diyor. Martın 14ü gözüküyor ama nasipse normal olacağı için Şubattada doğabilir gün azaldıkça kalbim sıkışıyor 🥲
Yeliz3503 Yagmurakyurek son 22 görünüyor uygulamada normal doğum olucak Allah nasip ederse.bekliyoruz bakalım sağlıkla gelsin Bebişlerimiz💓💕
Minnosunannesi_2 Yagmurakyurek tahmini doğum tarihi 14 Şubat dedi doktorlar 16 gün kaldı ama benim 35 inci haftadan beri yalancı sancılarım var daha erken gelir insaAllah çünkü tasiyamiyorum artık kendimide karnimida Çarşamba günü kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
Yenianne7 Yagmurakyurek Beklenen ay geldi çok şükür 🥹😍 Uygulamaya göre şafak 37. Sezaryen olacak inşallah 20 Şubat gibi sanırım. Haftasonuna doğru kontrolüm var gün verir diye düşünüyorum bakalım hayırlıca kavusalim hepimiz 🩵🩷
medddd Gebelik şekeri olan var mı kacinci hafta diyor doktorlariniz, normal doguma engel olur mu bu durum. Ben 34. Haftadayım 38-39. Haftada dogum olur dedi doktorumuz. Son aya girince şekerde artik en ufak şeyde yukselir oldu sabırlar tukeniyor
Hshfhfnn Yagmurakyurek uygulamaya göre 20 günüm kalmiş ama Dr söylediğine göre de 13 gün var 11 Şubat ama normal doğum benimki korku heycan hepsi bir arada
Tugbacds Yagmurakyurek 27 şubat 40. Haftamızdı daha doğuma 33 gün varkeen yani bebeğimiz 35+3 de gelmek istedi ve geldii şubat annesi olacağım yerde ocak annesi oldum
Parsmommy Yagmurakyurek benim Şubat sayılmıyor sanırım ama belli de olmaz bebiş gelirse Şubat annesi olucam Dr 3 Mart dedi uygulamaya göre ise 41 gün kaldı 😄
Parsmommy Yagmurakyurek benim Şubat sayılmıyor sanırım ama belli de olmaz bebiş gelirse Şubat annesi olucam Dr 3 Mart dedi uygulamaya göre ise 41 gün kaldı 😄