xhbgns umrumdadegil Sen istedigin her seyi basaririsin aklina koydugunu yaparsin 😂😂 Kimler kimler yapiyor sen mi yapamayacaksiinn 💃🏻💃🏻
umrumdadegil xhbgns vuhuu aldım gazı gidiyorum🏃🏻♀️🏃🏻♀️🤣🤣 kız senden gelen tam nasıl bişeydi nişan gibi olan
xhbgns umrumdadegil Yerlesme kanamasi gibiydi benim iki kere de sildigimde geldi onun oncesinde tuvaletin icine vs dusmus de olabilir nisan diye endiselenmistim ama doktor normal dedi, benim de kasik agrim arkasindan regl olcak gibi ama gecti
xhbgns umrumdadegil Belki senin de oyle bir seydir kuzu ya panik olma yarin zaten doktor kesin konusur
umaydurununannesi umrumdadegil kac gundur konusuyoduk gorunce yazıyım dedım 8 subata gun verdı bana 😃
umrumdadegil umaydurununannesi Bolu’da doğurcan dimi😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 😍 kaç haftalık oluyor o zaman
umaydurununannesi umrumdadegil yok duzcede dogurcam 37+5 oluyo gebelık sekerı oldugu ıcın rıske atmayalım dedı
MiaBaslck Yine gün vermedi doktor bana ya haftaya kontrol dedi sadece 😂 12 den sonra 37+0 olcam ne zaman doğurcam ben yaaa
Smyrazkl MiaBaslck 37+2 38 de ilk nst var bakalım daha var gelmez hemen dedi doktorum hatta rahat rahat bikaç gğnlüğüne tatile gitti hahahahhaah
umaydurununannesi umrumdadegil bugunkı doktoru cok begendım valla keske bastan berı ona gıdeymısım dedım 😬
xhbgns umrumdadegil Ben bugun belki dogururum diye gittim bir umut hdmdhsjs hani dogurmadam bile catiyi belki olurum ne bileyim nst falan hicbiri olmadi ydkdhsh benim bebe kesin bekleyecek 😂😂
umrumdadegil xhbgns seninki gelmemeye niyetli😂 bende 31 ocak olsun istemiyorum bir yandan doğum tarihi🤣