Deniz-Zeynep Gizemyldz-1997 benim uygulamaya göre 34 günüm var ama sezeryan olacağım için 9 şubatta doktoruma randevum var bendede aşırı derecede karın sertleşmesi oluyor bide genital bölgemde ağrı şişlik oluştu ☹️
Gizemyldz-1997 Kodal-42 aşırı sert bazen nefes alamıyorum da alttan baskılarım da arttı bilmiyorum artık çarşamba günü çatı muayenem var inşallah sorunsuz geçer
pera_ nniduaa merhaba küçük birşey paylaşmak istedim sizin için önemliyse eğer dört senede bir geliyor şubat 29 olması üç sene boyunca 29 çekmeyecek yani çocuğunuzun doğum günü olmamış olacak bilginiz olsun
Siyah_inci umrumdadegil bende yaşıyorum aynı şeyleri bazen çok ağrıyor karnım kasıklarım hatta bir anda doğacak zannediyorum sancı veriyor resmen hareket ettikçe 😊
Siyah_inci Şu an 35. Haftadayız ama daha tam tarih vermedi doktorum sezeryan olacağım için büyük ihtimalle Şubat sonu gibi olacak doğumum Allah izin verirse hepimiz hayırla kucağımıza alalım inşallah 🤲
A12_S07 umrumdadegil İşte canm benim kilo almıyorsa acı çekme bari tabi yine en iyisini doktor bilir de
Siyah_inci umrumdadegil yok normal değil benimki ilk çocuğumda normal doğum yapamadım zorunlu sezeryanla doğum yaptım bunda da sezeryan olacak ama daha tarih vermedi
Kodal-42 Gizemyldz-1997 inşallah çatı muayenesi doktor mu istiyor siz mi bn hiç yapilmadi ilk gebeligimde de
Dnss0050 bbaby44 merhaba evet bende var gün içinde gece doktora gittim acile hatta ama bebek iyi böyle hazırlık sancıları dedi
umrumdadegil A12_S07 bakalım almış mı Çarşamba günü gidicem yine almamışsa versin gün beklemenin manası yok bende zorlanıyorum zaten