Songulum Haticeeee6161 benim durumlar çok karışık canım son adet tarihim 21 Kasım ama ben geçiktikten sonra yumurtlama oldu yani bu ay doktor kontürolüm vardı ve doktorum o gün yumurtlama oldunu söyledi
Songulum Haticeeee6161 Canan-_16 Papatya_x mrp2023 Patito__ mrp2023 Gulaysrcn myavocado Patito__ Beren01_ bsrablc myavocado Mercan_35 kızlar 🥹🥹🥹🥹 yine test yaptım ve bu gün daha koyu
Songulum Canan-_16 2 dakika canım kuruma çizgisi ne biliyorum bu yüzden başında bekledim ya 1 ya da 2 dakikada çıktı
Songulum Papatya_x geç yumurtlama oldu adetim geçtikten sonra yumurtlama oldu canım yani adetim geçti
Songulum mrp2023 inşallah canım ben bulgaristanlıyım bizim burda böyle testler mevcut ve her zaman yaptım testler hiç böyle olmadı kimyasal gebelik geçirdim ozaman olmuştu
Haticeeee6161 Songulum bir kaç gün daha bekleyip kan ver istersen canım çok silik çünkü varsa bile çok yenidir
Fatma_ecem4 Songulum benimde son adet tarihim 25 Kasım 9 haftalık hamileyim ikinci çizgiyi görüyorum ben rabbim hakkında hayırlısı olsun
Papatya_x Songulum Anladım canım bilemiyorum varla yoksa arası bisey çok belirsiz hayırlısı olsun insallah
Patito__ Songulum bu testin dogrulugunu bilemiorm hic kullanmadm ama sabah ilk idrrla baska test yapin cnku belrsiz bir görüntü
Songulum Patito__ 3 gün evvel yine aynı testi yaptım ve bundan daha da inceydi çizdi şimdi resimde olasan beli olmasa da elimde hiç zorlanmadan gözüküyor
Songulum mrp2023 evet öyle yapıcam ben 14 gün evvel kan vermiştim 3.9 çıktı kanamam olmadı acaba yükseldimi
Gulaysrcn Benim gecikmenin ilk günü yaptığım test bu şekildeydi 3 gün sonra yaptığım daginik çıktı. şu an hamileyim ama en net sonucu 7 gün sonra almıştım geç yumurtlamaydi. Testleri tekrar edin inşallah gebesinizdir :)
myavocado Songulum çok silik bir çizgi var gibi. Ben de coyle çok silik çizgi ile öğrenmiştim adetime 4 gün vardı daha çok yeni oldugu zaman silik çıkıyor. Son ne zaman adet gördünüz ?
Patito__ Songulum koyulasma artiyorsa ihtimal dha iyi olablr ama tbi kesin sonuc kan. Cok belirgin degil cunku insaallah gönlünüzce olsun hersey