Aysnr11 İyi geceler kızlar, Ben doğum için memlekete gideceğim hayırlısı ile yol 3-4 saat sürüyor sizce kaç haftalıkken gitmeliyim. Tecrübeniz varsa paylaşır mısınız şuan 30+2 olduk mart sonu nisan başı gibi doğum bekleniyor nasıl bir yol izlesem ☺️☺️
Umay21 Aysnr11 ben uçakla gittiğim içinm mecbur 33 haftalıkken gitmiştim hem orada ki doktorumda sık sık muayene olma fırsatım oldu sizde 34 35 haftalarda gidebilirsiniz bence mesafenin kısaymış
Lolisko Aysnr11 34 haftalıkken 12 saat yol geldim çok şükür bir sorun olmadı. Ancak 2 saatte bir petrol ofislerinde durup birkaç tur attım mutlaka. Çok fazla hareketsizlik tehlikeli demişti doktorum. Zaman olarak da her an olabilir diyerek ailemin yanına geldim 3 hafta oldu hala doğum yapmadım. Ama tabi ki bu sizinde yapmayacağınız anlamına gelmiyor bu tarz şeyler kişiye göre çok değişiyor. Ben bile daha geç gelebilirmişim dedim ancak doktorunuza da birkaç kez de olsa muayeneye gitmek mantıklı.
zumruduanka07 Aysnr11 ben çalıştığım için 35. Haftada gitmeyi düşünüyorum arabayla çok uzak mecbur uçakla gidicem
Aysnr11 Umay21 Çok uzun kalmak istemiyorum ne kadar geç gidersem benim için o kadar iyi aslında 36-37 olunca gitsem yolda doğururum diye korkuyorum 😂
Aysnr11 Lolisko Evet haklısınız ne zaman geleceği belli olmaz ben de 35-36 gibi giderim galiba yol çok uzak değil allahtan
Aysnr11 zumruduanka07 Araba ile 3-4 saat sürüyor yakın memleketim ben erken gidipte çok fazla kalmak istemiyorum evimi özlerim diye hemde eşim yanımda uzun kalamayacak 5 gün izni, yoksa rahat etmeyeceğimden değil de doğumdan sonra da toparlanana kadar kalacağım çünkü 35 de gitsem çok erken mi olur acaba nst de sancılarıma göre plan oluştururum baktım sancı yok beklerim 37 ye kadar 😃
Aysnr11 zumruduanka07 Çok şükür hiç bir riskim yok daha çatı muayenesi falan da olmadım hangi doğum olacak o da belli değil önceliğim normal doğum bakalım bu hafta nst olacak doktorumla görüşeyim ne diyecek