BhrRzgr_06 Edus35 Erken doğum riski var şuan 123 gözüküyor oğlum inşallah zamanına kadar bekler Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi🤲💙
Edus35 Hepimiz sağlıkla mutlulukla huzurla kucağımıza alalım zamanında bebişlerimizi Allahım uzun ömürler versin inşallah 🤲🏼🩷💙
Canan-dilan Dadymom1 doğum için şize tarih verdiler mi ben de 45 gün devlette muayene oluyorum daha tarih vermediler
Dadymom1 Canan-dilan Doktor kontrolüm bu Çarşamba günü. Henüz doğum şekli konuşulmadı. Haftalardır baş geliş olarak normal doğuma yatkın görünüyorum ancak netleşmedi
BhrRzgr_06 Melindam63 servikal uzunluğunuz kaç mm bende serklajliyım yatak istirahati verildi erken doğum riski var 22+3haftadayız daha çok korkuyorum
Melindam63 BhrRzgr_06 11le ameliyata alındım 22ci hafta 30 da 1 düştü 6 hap iğneye rağmen yatış yaptılar ciğer geliştirici iğne yapıldı antibiyotik serum takıldı eve geldim doktor bekle doğumu dedi iki haftaya olur tahmini dedi Elim yüreğim de bekliyorm işte
Demetrana Edus35 uygulamaya göre 62 ama sezaryen olduğum için 50 gün falan var ALLAH nasip ederse inşallah 🤲💙