nurcan355 Bende gaz sancısı ile acile gittim gecenin bi vakti. O da eşimin ısrarı ile. En azından acilde bisey yaparlar rahatlarsın dedi. 31 haftalığım o ara. Bide karnımda sertlesme vardı. Acildeki doktor dogumhaneyi aradı ve ebeler beni çağırdı yanına, gittim. Uyuyorlamış karşımda esniyolar bir afralar tafralar. Bide ben özel takipliyim buraya niye geldin,
kendi hastanene gitseydin gibi cümleler kurdular. Tabi benim ağrım var, onlara ağzının payını vermekle uğraşmadım. Normalde direk şikayet ediyorum. Bi baktılar kendi sancımmış. Hemen çatı muayenesi yaptılar, o ara benden sıvı geldi. Suyum geliyor sandılar. Bi baktım panik oldular. Çubukla suyum mu akıntım mı anlamak için laboratuvara göndereceklerdi. Sonra doktor görüşmesi yaptılar doğum olabilir kendi hastanene git vs dediler. O gelen suyum muydu bilmiyorum ama akinti oldugunu da düşünmüyorum. Neyse bebegin suyunda sorun yoktu. Eğer o hareketlerini sürdürselerdi şikayet edecektim. Benim evime 2 dk uzaklıkta devlet hastanesi bi an sancim tutup bebek gelmeye kalksaydı. Kendi hastaneme gidene kadar oraya giderdim çünkü epilepsi hastasıyım bekleme şansım yok. Bi an önce almaları gerekir. O zaman ne olacaktı bakmayacaklar mı. Bazı doktorların burnu kaf dağında. Şikayet etmek en güzeli, biraz kendilerine çeki düzen veriyorlar.