Zeynepkozan Kizlar biberon almayi dusunuyorum philis avent marka kullananlar memnun mu acaba ve cam ne zaman pp ne zaman kullanin icin uygun olur fikir verir misiniz ?
LeylaGndoduDemirciolu Zeynepkozan ben avent cam kullandım ilkinde. Gayet iyi ama 4kere kırıldı🤪biraz masraflı olıyor busefer gitti gidiyorda indirimliydi avent yine natural diye. Geçiyor ondan aldım onların ucu anne memesine en yakını
2bebek Zeynepkozan avent çok iyi canım bebekte gaz yapmıyor hiç. Ben yeni doğan paketi almıştım. Çok fa memnun kaldım. Şu an oğlum 17 aylık ve hala kullanıyoruz
1850 Zeynepkozan dr browns gaz yapmayo onleyıcı boru var içinde. Plaastık aldım kalıtelı . Kırılma derdide yok
Zeynepkozan LeylaGndoduDemirciolu Evet caminda kirilma olasiligi yuksek ama en azindan daha yeni dogdugunda cam daha saglikli olur diye dusunuyorum :/
LeylaGndoduDemirciolu Zeynepkozan avent şerle ilgili. Sağlık. Sorunu. Olmuyor hepsi kansoreşen olmayan maddelerleüretilmiş o yüzden içim rahat. Aldığımda. 0 aydan itibaren başlıyor başka bi. Pilastik ürünü almazdım zaten
Nur92 Bebedor cam 60 ml olandan almıştım yavaş akış yazıyor üstünde. Sonradan avent de aldım o da 60 ml natural pp yazıyor cam değil artık hangisi olursa