Rezan_korkmaz özelde doktorum 19 haftada erkek dedi bu resmi verdi cuma günü devlete ise kız bebiş gibi görünüyor dediii😐😐 bu pipi deilde neee kızlar 😀😀🫢🫢🫢🫢🫢
dilan3535 Rezan_korkmaz vallaha özel ne dediyse doğrudur devlet bana erkek dedi özel doktorum kız dedi kız bebek bekliyorum o yüzden erkektir yanılmaz
Haticeburak06 Rezan_korkmaz sanmıyorumm bize 13te erkek dediler 19da kız 21dede ayrıntılı ultrasona grdm kız🌸🌸
Ceroklns Rezan_korkmaz ay erkek bu yaa🤷🏼♀️ benim de oğlum olacak ultrasonda sürekli görüyorum aşinayım hiç kız gibi gelmedi😂🥰
Rezan_korkmaz dilan3535 ya bana pipi resmi verdi iki defa 😀 devlete kız denince baya şaşırdkk resimdeki de pipi gibi duruo amaa😀😀🫢🫢
seyma5353- dilan3535 ahahaha aynen banada erkege benziyo dedi ama netten cok baktim kiz gozukuyo buraya atmak isterdim ama atamiyorum
Zeyasln Rezan_korkmaz bebeğiniz kızmı yani pipi resimlerine rahmen anlamadım kaçıncı hafta dasınız kaçıncı haftada verdiler
Beybitooo Rezan_korkmaz devlet banada erkek demişti özelde kız olduğunu öğrenmiştik cihazları iyi olmadığı için göremiyorlar ne zaman gitsem bebeğide hep 1 2 hafta geri söylüyorlar
Rezan_korkmaz Beybitooo devlet bana 15 haftalık erkek dedi özel iki defa erkek 19 haftada devlet yok bu bebiş kız gibi diyince bayaaa şaşırdıkkk
Ciwan-76 Rezan_korkmaz aynısını bende yaşadım 😂 oğlum diye sevdim kızım olacağını öğrendim daha yeni alıştım kız olarak sevme fikrine. Cinsiyetçilikten falan değil bu arada tamamen hissel bir durum 🥲 ben zaten kızım olsun isterdim. Çok şükür Allah herkesin gönlüne göre veriyor işte 🥰🥰🥰
Beybitooo Rezan_korkmaz siz özele güvenin bence ama yinede insanın içine şüphe düşer artık detaylıda emin olursunuz 🫠
Nesibe_plt1 Yaaa ben de 19 haftalık gebeyim erkek denildi 5 Şubat’ta tekrar kontrolüm var değişir mi bilmiyorum
_handan91_ Rezan_korkmaz nerdeyse ayni ultrason fotosu bende de var . Birkac gün önce detayli ultrasonda gördük. Bariz belli , kiz olma ihtimali 0 😄
Rezan_korkmaz _handan91_ ya iki kızım var isterem ki birde oğlum olsun ☺️ sağlık la kucağımıza alırız inşallah 👣
Beybitooo Rezan_korkmaz bende 12 haftalık oldum kontrolüm var ama gitmiyorum böyle yanılmalar beni çok üzüyor 🥹
Aseliimmm Rezan_korkmaz Yok bu baya baya pipi ve 19 haftalık pek yanılma olacağını sanmıyorum özelde demişse kesindir