cansutekgul Ya kızlar normalde biz 38+0da alacaktık ama ben 14şubatta alınsın istiyorum o şekilde de 37+5oluyor 2gün var arada sizce kötü bi düşünce mi bu
hayalim35 cansutekgul 14 şubat kızımın doğum günü 🌸 2 gün çok yok bnce sıkıntı olmaz bizimde 24.04.2024 görünüyor ultrasonda ama tabi normal doğum belli değil bizim
Ceremua cansutekgul yani anne karnında 1 gün bile çok önemli tabi bu bilgiyi sana zaten doktorun vermeli 38 haftada ciğer gelişimi tamamlanıyor vs vs doktorunla konuş daha sağlıklı bilgi verecektir
Baharoloji cansutekgul ben 37+5 ve 37+1 de doğum yaptım olabilir sizinde ancak anne karnında ne kadar durursa o kadar iyi deniyor doktorunuzla paylaşın ben olsam erken aldırmazdım tarih için
Denizs16 cansutekgul bende 2 Şubat olsun istemiştim tam 38 e girmiş oluyorum 5 Şubat yapacağız doğumu 38+3 olacak anne karnında bir gün bile kar diye düşünüyorum
hanifeq İki gün ara var çok değil aslında ama bebeğin durumuna göre karar verin doktorun düşüncesi ne bu konuda göz önünde bulundurun kilosu iyi mi bebisin