Seldahilal Kızlar 16 haftalık hamileyim ve yüzümde aşırı derecede sivilce var böyle sanki leke kaliyo gecmiyor gibi ne yapsam acaba doğumdan sonra gecermi sizce
br2023 Seldahilal 8 haftalığım ve tüm vücudumda var sırt göğüs karın 🥺 nasıl geçecek acaba napmalym ne zmn geçer aşırı kaşıntı da var
myavocado Seldahilal temiz tutmaya çalışın, güzel temizleyin yüzünüzü, yastık kılıfınizi her gün değiştirin, yüzünü yıkadığınızda kağıt havlu kullanın, doğal yöntemler limon sürmek filan belki iyi gelir kurutur diye düşünüyorum.
Serendipity16 Seldahilal benim ilk haftalarda çok çıkıyordu bir çözümü yok maalesef bu dönemde bir şeyde kullanamıyoruz ilerleyen haftalarda geçiyor
rabisskocc Seldahilal benim se öyle oldu gebelikte çıktı ilk 8 9. Haftalarda çıktı. 17 18 e kadar çektim şuan çıkan aktif sivilcem yok ama ben çok ellediğimden iz kaldı
Seldahilal br2023 yaa benim sadece yüzümde var aşırı canım sıkıyor bu durum aynaya bakasim gelmiyo ya 🥴
Atn95 Bebeişlerim cinsiyetini öğrendiniz mi kız çocukları annenin yüzümü sivilcelendirirmiş derler acaba öylemi gerçekten benim de yüzüm sivilcelendi ve cinsiyeti kız
bahocum Atn95 benim hiç sivilcem çıkmadı kız doğru değil bence o bilgi. Ama hormonlarımız değişiyor çok normal
Seldahilal Atn95 yani tam net değil benim cinsiyet doktor hamin etti kıza benziyor dedi net bisye demedi ama
Nikomm İlk başlar da çok çıkıyo sonradan azalıp geçiyo büyük sivilcelerdi bide şimdi 30 haftalık hamileyim bazen arada çıkıyo leke kalmaması için güneş kremi sürmek lazım
Seldahilal myavocado öyle yapiyorum ama yinede çıkıyor zaten ben başak burcuyum burcumun az çok özelliklerini aldım galiba temizlik yapınca çok mutlu oluyorum😂😂🤭oyuzden günlük olmasa bili iki güne bir yastık kilaglar carsaflaar ev dip köşe temizliyorum malesef🤭😂
Sudelina2 Seldahilal umarım geçer çünkü bizde suan 13 haftalığız sırtımda çok ve yüzümde az olmak üzere sivilceler çıkıyor