Sibel_yay_46 Adetime 2 gün önce test yaptım silik çizgi çıktı adetin 2 gün geciktikten sinra adet oldum test yanlış alabilir mi yaşayan var mı
Ays-0 Sibel_yay_46 Canım bazen hormonlardan da kaynaklanıyor aynı şeyi bende Mayıs ayında yaşadım çok umitlenmistm kan verdim Negatif çıktı 3 gün sonrası adet olmuştum
Sibel_yay_46 ececan2006 dış gebelik felan değildir demi ben de yanlis olduğunu düşünüyorum çünkü testim ikinci çizgisi silik di net degildi
Gamze_dn Sibel_yay_46 bende adetten 3 gun once yapmistim silikti adet gunu adet olmadim adet bitiminde adet oldum kimyasal gecirmisim .
Gamze_dn Sibel_yay_46 dis gebelik hemen kendini belli etmiyor o zamanla tuplerde buyyor ve sancili bir kanama ile dis gebelik oluyor .seninki norml.adet kanamandir .bazen testler adetten oncede silik cikabiliyor yanlis lik payi oluyor
Sibel_yay_46 Gamze_dn sağol canım kafam çok karıştı korktum biran çünkü normal de bugun oluyordum testte öyle çıkınca biran acaba ne oluyor dedim.
Sibel_yay_46 Ays-0 şuan ben öyle oldum işte kan vermedim ama günüm de adet oldum testte pozitif çıktı ben de adetim iyicenen geciksin dedim öyle giyim derken ümitli bir şekilde bugün böyle olunca yani