Ceroklns MorKelebek54 merhaba, en son 29+2de gittim artık 2 haftada bir gel dedi. 30dan sonra 2 haftaya düşürüyor
MorKelebek54 MomsE kafam karisti iyice 😂😂 herkezin ki farkli anlamadim ben bu isi en iyisi 9 unda randevum var doktoruma sorsyim kesin olarak ondan bilgi alayim
MomsE MorKelebek54 durumunuza göre ayarlar zaten doktorunuz randevularınızı herkesin gebeliği farklı ilerliyor
Ceroklns MorKelebek54 devlete gidiyorum ben her yerde aynı mıdır bilmiyorum, inşallah sizin de öyle olur 🩷
Erkeekaannesii MorKelebek54 Çok şükür riskli gebelik durumum yok ama doktorum öyle çağırdı bizde öyle yaptık
MorKelebek54 MomsE evet dogru diyosun her gebelik farklidir bakalim hadtaya randevum var 9 unda o zaman sorucam
Nazmiye48 Haftaya kadar ayda bir 32. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırıyorlar ama biz 10 günde bir gidiyoruz özelde muayene oldun mu ilk ücret veriyoruz 2. De 10 günü geçirmeden kontrol kaydı açıyorlar ücretsiz giriyoruz 😅
LamiyaCetinkaya MorKelebek54 devlet takipliyim, 36 haftaya kadar ayda bir gittim, 36da 15 gün sonra gel dediler (36+3 şuan ). Yani o arada doğursam son kontrol oluyor sjsjsj
MorKelebek54 LamiyaCetinkaya cok gec degil mi ya ama 36 haftslik dada dogum olaniliyo cunku bazi durumlarda bunlari anlamak icin de oncesinde komtrol edilmesi gerek tabi her doktor farkli