Adensu_ Ben bu ay baslicam kizlar, ilk defa kullanicam. Yan etkiler oluyormu? Ilk ayda hemen hamile kalan oldu mu? Onerilerinize ihtiyacim var🙏🏻💖
Dlkdmrdlk Adensu_ kullanmıştım geçmişte yumurtalarım büyüsün diye ama bende pek yaramadı klomen doktorunuza danışarak femerayı isteyebilirsiniz femerayı da bana bi arkadaşım önerdi
Gzd39 Adensu_ ben bu ay kullandım 4 gün önce doktor dupbaston verdi bakalım.hayrlisi artık geçen ayda soğan kürü yaptım
myavocado Adensu_ ben kullandığım ikinci ayda hamile kaldım, yan etki sadece beyaz kokusuz akıntı yapmıştı bende fazlaca hatta enfeksiyon diye endiselenmistim ama doktor klomenden olur akıntı demişti. Klomen ile yumurtam gelişti doktor ben de çatlatma iğnesi uygulamadı çünkü ilk ay takip ettik yumurta kendi çatladı, açıkçası ilk ay yumurtlama gününü kaçırdık değerlendiremedik bir gün sonrasi olmuştu ilişki. İkinci ay yumurtlamadan bir gün önce o gün ve bir gün sonra değerlendirdik çok güzel olumlu sonuçlandı, insallah en kısa zamanda siz de güzel haber alırsınız.
Sevginur61 Yan etki hiç farketmedim diyebilirim. Kullandığım ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere inşallah 🤗
Gzd39 Sevginur61 birtek.klomen kullanımı hamile kaldınız bana klomenden sonra dupbaston diye bir ilaç verdiler
dilaraates Ben kullandım geçen ay olmadı ama bu ay tekrar denedim gayet güzel büyüdü iğne oldum bir yan etkisi olmuyor iğne sadece biraz kaşık ağrısı ve ateş basması yaptı
noble1 Doktor genel testleri yaptı, eşimde verdi sperm testi sorunumuz yok görünen. Bana da klomen başlatalım dedi doktorum, süreci hızlandırmak iççn. Çarş başlıycam beş gün içcem bakalım, ümitliyim. İnşallaah güzel sonuca kavuşuruz🙏🏻
Gzd39 hanifeq klomenden başka ilaç kullandınız mı bana dupbaston diye bir ilaç verdiler klomenin ardindan
ssahin22 Bende az az akıntı oldu klomen pek yan etki yapmadı. Ama 20sinde çatlatma iğnesi oldum ve 25inde duphaston+aspirin kullanmaya başladım onlar aşırı uyku halsizlik kasıklarda kramp ve karın ağrısı yaptı şuan hala kullanmaya devam ediyorum