Bushy Kizlar iki gögüsümdede elledigimde iclerimde ceviz büyüklügünde toplar var bir kactane hissediyorum oglum 7 aylik sadece gece emiyor sizdede varmi yoksa kanser belirtisimi bu
CooperBaby Bushy Allah korusun. Bir randevu olustursaniz hemen hastanede doktora gozukmek icin. Benim gogsumun ici de bayagi oldukca fazla yag topcuklari bulunmakta.. O da buyuk oldugu icin normal dedi doktorum.. Neredeyse koltuk altima kadar yayilmis durumda.. 6 ayda bir baktiriyorum. Bir sorun bulunmamakta.. Gayet temiz sonuclar..
Caglaaa Bushy bende de var sol göğsümde iki tane beze ama göğüs içinde değil deri ile ğöğüsün arasında bende maksimum senede 1 kere kontrole gidiyorum aksatma derim
Gmzmrt Bushy Ayy allah korusun benim bebiste anne sütü alıyor bndede var süt bezesi diye biliyorum ama yinede git bncede
Miniklerimmm Bushy emzirmeyle süt kanallarıyla ilgili bir durum bence emzirme döneminde o bezeler ele geliyor çünkü ama yinede ihmal etmeyin
Bskrt Bushy emzirin bol bol, sağarak boşaltın süt fazlaysa da Ve duşta sıcak suyun altında tarakla yukardan aşağıya tarayın göğüslerinizi 😁 Kocakarı yöntemi ama çok işe yarıyormuş
Esraalas Bushy bende 38 haftalik hamileyim birkac ay önce göğüslerim cok sizliyor batma oluyor diye suphelendim gittim elime oyle top gibi seyler de geliyordu ama göğüs yogunlugu olan kadinlarda olabiliyormus doktor oyle soyledi icinizi ferah tutun birsey cikmaz Allahin izniyle inşallah akinti olmadigi surece korkma dedi
Minnakfasulyem Bushy canım arkadaşım da olmuştu emzirdiğin için bezeler oluşmuştur aklına kötü birler getirme tabi muayeneye de mutlaka git gönlünü ferah tut