gokyuzununogrencisii Aleyna_88 27 Şubat görünüyor doğum 🙈 ikinci normal doğum olucak inşallahhhh korku olsada bir an doğurma fikri daha cazip geliyor bana 💞💞😅🙈 bide 27 ye kadar beklemem inşallahhhh yaaa 38 de falan gelse keşke Eylüş’ümmm.. ablası 40+1 de doğdu 🤗 36 haftadayim şuan ❣️
Menisaa Aleyna_88 benim Şubat değil Marta doğum ama kasılmalar çok çok fazla inşallah erkenden doğurmam 😅🤦🏻♀️
Emmiz Asli1453 bende çok hastalandım antibiyotik verdi doktor ve doğal şurup öksürük için kullandım en azından öksürüğüm biraz hafifledi doktorunla konustunmu
Beyzab95 Aleyna_88 hiç bir şeyim yok doğurmak istiyorum daha 36’dayım ama olsun 🥲🥲 geceleri uyuyamıyorum artık hiç hemde
Emmiz Aleyna_88 36+1 iz sırt ağrısı bir mide bulantısı penguen gibi yürüyüş veeee en önemlisii ödem en büyük sebebi varis tabi ama ödemim var yani vücudun her yerinde özellikle uyandığımda ellerim felan zor kapaniyo o derece rabbim.yardimcismiz olsun 3cu doğumum ve sezeryan
Aleyna_88 Emmiz ya sizin de elleriniiz sabah acıyor mu eklemleri kapatırken parmaklarım acıyor ödemden değilmi
ilknur20- Emmiz benim de öyle biliyor musun ödem çok zorluyor özellikle son 1 haftadır (38+3 deyim) uykudan kalkıyorum el yıkıcam avcum kapanmıyor zonkluyor resmen şaka gibi
Emmiz H1tce2 aynı dusunceye sahibiz tek değilmişim benimde 3cu dogumum olcak sanki ilk doğum yapicam yaşla ilgili desem 33 yaşındayım bende çözemedim allahim yardımcımız olsunnn
H1tce2 Emmiz amin 🤲34 yaşındayım bende ama yaşla alakası yok canım bizim yaşlarda hiç doğum yapmayanlar var gün içinde çocuklarla ilgileniyoruz herşey bizde o yüzden mi artık nedense Vallaha biraz fazla yorucu artık sancıları ayırt edemiyorum desem 😂😂
Emmiz Aleyna_88 evet ellerim şiş kapatması çok zor oluyor üstüne yatmisim gibi oluyor sıkamiyorum o sekil diyim ödemden kaynaklı
Haticengin17 1cocuklumom yaaa yarin detaylari konusmaya gidecegim bakalim ben de saati falan son gorusumuz var🤗
N777 Aleyna_88 35+3 oldum şubatta geliyor kasılmanın hangisi olduğunu anlamıyorum ya bazen karnımda sertleşme oluyor böyle taş gibi bazıları kafası poposu diyor bazıları kasılma diyor bu kasılma ise yalancı sancımı demek yada erken doğum işareti mi demek
1cocuklumom Haticengin17 bende Salı gidecem yabi netleştirir artık sanırım 12 Şubat diye bana 12 ile 16 arası alırız dedi bende 12 istedim 😂
Haticengin17 1cocuklumom ben de gununu 12 daha icime sindi oyle ayarladim☺️ bir kova erkegi gwliyor sizin cinsiyet?