umena sseda0 illa bi yerim kesilecekse bu karnım olmalı diye bi yazı okumuştum 😂🤭 Ben zorunlu oldum ama iyi ki diyorum hep 🤓 çok rahattı spinal olmuştum
Ayssedmn sseda0 Ben bebeğimi daha fazla bekleyemediğim için sezeryan istemiştim şimdi 2. Hamileliğim yine sezeryan istiyorum normal doğurabilirsin deselerde sezeryan candır 😄 tek sıkıntısı bel ağrısı 1-2 sene geçmiyor
[silindi] sseda0 ilk gebeliğim zorunlu sezeryandi ikincisi de kendi isteğimle sezeryan olcam daha rahat geliyo bana
Kahverengi sseda0 ilki zorunlu sezeryandı şükür hiç sıkıntım olmadı şimdid acaba normalmi denesem diyorum sonra heycan arama sezeryan kolay ve güzeldi sezeryandan devam diyorum 😊
hanifeq İlk doğumum normaldi fakat çok zordu tranva oldu sancım gelmemişti geç doğum yaptım 26 saat suni sancı çekerek bebekte yaşamadı zaten o yüzden bu sefer sezeryan olmak istiyorum.
umena sseda0 beni zorlayan hiçbir yanı yoktu sadece gülerken kasıyordum kendimi acımasın karnım diye harici sezaryen de ne kadar hareket o kadar bereket
sseda0 Kahverengi ilk sezaryenin üstünden ne kadar zaman geçti canım? İki doğum arası en az 2 yıl olmalı diyorlar ssvd için
MorKelebek54 hanifeq cok uzuldum kuuzm😑 basin sagolsun 🤲🏻🤲🏻 doguma kadar oeki boyle bisi demediler mi hic fark edilmemis mi yani
hanifeq MorKelebek54 yok hicbise denmedi son haftalarda iki hafta karın geriliği var dediler o kadar hep iyi diyorlardı hastanenin ihmalsizligi kalp atışları yavaşlıyordu almadılar sezeryana çıkmak istedim çıkarsan bişe olursa mesuliyet senin dediler kaldım mecbur