cerenyildirim Selamlar, 16+3 haftalığım. İnanılmaz idrar sorunum var hemen hemen her saat wc gidiyorum. Su içtiğim an biraz sonra wc gitme isteği oluyor hemen. Dışarıda su içmeye korkar oldum. Bu süreç normal mi ? Ya da yapılabilecek birşey var mı ?
ressamanne_ cerenyildirim bende de şu oluyor farkında olmadan baskı oluyor o anda ufacıkta olsa çiş kaçıyor çok sıkışıyorum
2lokummannesiii cerenyildirim daha haftanız küçük aslında sık idrar olması tuhaf. Ama çok aşırı su içiyorsanız da olabilir.
Pofidik123_ cerenyildirim bende 15+3 deyim bende de aynı sıkıntı mevcut bende post açıcaktım buraya çünkü ilk 3ay ve son 3 ay bu tuvalet sıklığı oluyo diye okudum hep merak ettim açıkçası normal mi bu durum diye benimde ilk gebeliğim
SedaTemel cerenyildirim çok fazla su içiyorsanız bu haftada sık idrar olabilir ama ilerleyen haftalarda son aylar özellikle daha sık idrara çıkma görülüyor
Tuom ressamanne_ canım 18+2 yim bende son 3 haftadır bende aynıyım sürekli bi wc isteği aniden bi baski hissediyorum ve istemsizce çok minik kaçabiliyor bazen çok ilk defa böyle şeyler yaşıyorum malum hamilelik ne zaman da geçer hiç bilmiyorum 🤷♀️🫶
cerenyildirim 2lokummannesiii çok su tüketimim yok aslında. Günlük max 1-1,5 lt. Bende bilemedim sormak istedim
cerenyildirim Pofidik123_ evet evet bende öyle okudum o yüzden sormak istedim. Çevremdekiler normal diyor ama bilemedim
ressamanne_ cerenyildirim normal normal canım herkesin değişiyor benimde ilk aylarda olmadı 3. Ayın sonunda başladı nadiren oluyor geçer sonra
Dlar 16+1 bende canm aynı sorun var hergün sinir içimdeyim tuvalet olayı yüzünden ve merak etme nen sordum çok normalmiş bebek büyüdüğü için baskı oluyor ve Buda tuvalet ihtiyacını arttırıyor Muş korkma yani