Whopper Genel anestezi ile sezaryen olacağım hastane 1 gece kalış dedi özel hastane. Sizler kaç gün kaldınız ya da bilgi aldınız acaba?
Baharoloji Whopper sabah erkenden yatışım yapılmıştı ertesi gün öğlen ikindi arası çıkış yapmıştm 1 gece
Meyranas Whopper sezeryan da 48 saat zorunlu bnm bildiğim devlet öyle mesela devlet bide gaz çıkarmazsan tuvalete çıkmazsan taburcu bile etmiyor
Arenn1 Meyranas gaz sorunu ,ya da başka bir sorunun olmazsa devlette imza yetkisi ile çıkabiliyorsun.ben bir gece kaldım ertesi gün öğlene doğru çıktım imza ile
Meyranas Arenn1 istanbul Ümraniye de doğum yaptım kanamam durulmuştu ilk gün gazda çıkardım tuvalete de çıktım ertesi gün taburcu edilmez miyim dedim onlarda sağlık bakanlığı zorunluluğı 48 saat yatılıyor demişti normal doğum dada birgün tutuyorlar
Sumeyye_g Whopper sezeryanlarda 2 gece normal doğumda 1 gece kalıryorsun çoğu hastanede bu şekilde ama
Meyranas Arenn1 demekki yeni sistemleri bu 2 sene oldu doğum yapalı öyle denmişti hatta çevremdeki hastanelerin sistemi böyle
Arenn1 umena iyiydim ben ama çok şükür kalsam da ağrı kesici felan vurulmayacam niye kalayım ki.Bide tam pandemi zamanı vakalar var hastane pislik ortam
Derinnmom Whopper ablam 2.yi özelde yaptı 2 gün kaldı (herşey normaldi) 3.çocuğunda bebek kakasını yapmıştı acil sezeryana alındı 4 gün kaldı (devlette)
2lokummannesiii Whopper Devlette 2 geceymiş. Ama özellerin geneli 1 gece. Gazını atman yeterli oluyor.