umena eylulmucizem_ ufff oğluma hamileyken günde iki üç litre içerdim, su an ikinci gebeliğim oğlumun peşine dolanmaktan unutuyorum içmeyi😩
bahocum eylulmucizem_ ben maalesef fazla su içince midem bulanıyor. Hamilelikten önce su içebiliyordum oysa ki
Lumlum eylulmucizem_ üç gün önce kustum en son prilamı kesicektim ama öyle olunca günde 1 e indirdim bugün fena değilim
elmaelmaelma Bende bulantı falan hiç yok ama su içemiyorum hiç. Bazen 1 bardak bile içmediğim oluyor. Canım istemiyor hiç. Zorla içmeye çalışınca da midem ağrıyor, içim almıyor resmen.
elmaelmaelma birkimseee yok o daha da beter kötü geliyor bana oldum olası🥺 Neyse ki doğum yaza geliyor da o zaman içmeye başlıyorum. Yoksa bu havalarda doğum yapsam sütüm de olmazdı günde 1 bardak su içmeyle
Hulo2105 Asla içemiyorum. Doktorumda kızdı topladan bazen 2 bardak içiyorumdur o da folikasit içerken. En fazla 1 litre içiyorum. Kendime 2 litre damacana gibi suluk aldım ama çok içince de midem bulanıyor çok üzülüyorum. Dudaklarım falan çok kuru kabızlıkta yapıyor 😢