Dnyaa56 Kızlar 27 haftalık hamileyim nişandan geldim çok yüksek ses vardı bebeğim hareketlendi baya internete baktım yüksek sesler rahatsız eder kulaklarına zarar verir yazıyordu siz gidiyormusunuz dügüne nişana
Lumlum Dnyaa56 25.haftada duymaya başlıyorlar ama bizim gibi direkt duymuyorlar derimiz olduğu için uğultu gibi duyuyorlar ama yüksek sesten rahatsız olabilirler diye de düşünüyorum umarım bebiş rahatsız olmamıştır belki içinizde keyiflenmiş halay çekiyordur 🙈♥️🫠
Dnyaa56 br2023 gerçekten ne insanlar varya tamam belki sorum garip geldi ama ilk gebeligim sağolun gerçekten sizde savunmusunuz beni insan gibi cevap vermek zor geliyor insanlara
br2023 Dnyaa56 ne demk cnm burda yargılayanlar utanmali benm de ilk gebelik bilmediğim çok şey var burda öğrenmeye konuşmaya geldik sözde eskiler oldlar kendilerini bişi zannediyor
2lokummannesiii Dnyaa56 Gerçekten bunu ciddi soramazsın ya. Hayır ne olabilir. Şöyle sorayım kaç yaşındasın ? Böyle boş şeyleri büyütmeyin.
br2023 2lokummannesiii Ablacım bilgisizlik dmi burda yaşımız küçük olabilir size göre deneyimsiz olabilirz her duyduğumuza inanıyor olabilir yapmayn lütfen yardmci olabilirsinz mesela yada görmezden gelebilirsnz tm değişik bir soru olmuş ama insan hamile oldu mu hele ki ilk gebelik oldu mu sormasnda sakınca fln yada yanls bişi oldgnu düşünmüyorum🤦🏻♀️
Dnyaa56 2lokummannesiii Ya insan bilmiyor olabilir sorabilir eğer saçma buluyorsan cevaplama yaşım 30 olsa nolcak 20 olsa nolcak internete zarar verir yazyor bende ilk gebelik olduğu için sordum bu kadar insanı aşaya çekecek küçük düşürecek şekilde niye yargılıyorsunuz
Tatar59 Dnyaa56 ay yok ya. Daha akşam sinemaya gittim hareketlerinde bı değişiklik bile olmadı 34 haftalık.
Kevserehdhd Benim bebis 17 haftalikken ultrasonda kulakları kapatiyordu ses çok geldi diye ama dışarıdaki ses çok etkilemez bence canm içini ferah tut en kötü kulaklarını kapatırlar 🙂
neanladinyurdagull Dnyaa56 KULAKLIK TAKIP GİDİYORUM GÖBEK DELİĞİMEDE TIPA TAKIYORUM Kİ SES GİTMESİN HDHDJDJ