Lik Arkadaşlar doktor ilaç verdi ama banamısın demiyor yemek yemeğe korkuyorum. Yaşayan var mı nasıl üstesinden geliyorsunuz. Günlerim çok sıkıntılı geçiyor
aslhnkrts9 Lik sürekli su,soda,süt,ayran içiyorum ilaç bende de işe yaramıyo elma ve ekmek içi yemekte hafifletiyo biraz yani
_btl5860 Lik aksam yatmadan 2 saat once yemeyi kesiceksin su dahi icme demisti doktor bana birde gargara vermisti baya iyi gelmisti gecmis olsun çok sıkıntı ya
Tatar59 Gaviscon ve Rennie ile geçiyor günler geceler. Başka şeyler sadece o anlık rahatlatıyor. Zor malesef doğuma kadar sürecek moralini bozmak istemem ama
Evhamlikurabiyeanne Rennieyi kafama dikerdim normalde de reflüm var kizima hamileyken berbattı bazen agzimi acsam ejderha gibi ates cikaracagim zannederdim soda ve muz tükettim bol bol anlik rahatlatirdi.Bu hamileligimde de 6.haftada oldu gaviscon verdi doktor gecti ilerleyen haftalarda olacak illa ki soguk sade soda iyi geliyor mutlaka deneyin tuzsuz salatalik da iyi yesil elma iyi geliyor diyenler var ama ben yesil elma yiyince daha cok midem yanardi