Rabiul Monsteraa yok yok ben zaten mecbur kalmadıkça gitmem başka doktora işteyken acil olursa diye en yakın hastanelerden biri Türkiye zaten Kızılay hastaneside pek iyi değil bana göre
Rabiul Monsteraa en güzeli yoğun bakımı yok avicenna nın ne olacağını bilemiyorsun ki Allah korusun bide devletten farkı yok çarşı pazar muayenedeyken hasta geliyor bişey soracaktım diyor 😂
Hasretim16 Rabiul kız İstanbul’a kar yağıyor demedin mi 🤣🤣🤣 burda kar yok bi Uludağ ve eteklerinde var 🤣🤣
Rabiul MahurunAnnesi aa ne güzel benim eşimin iş yeride orda ama bi tık uzakta Happy center on orda bankamatiklerin değilde ilerideki Barbaros caminin orda 😂
Rabiul hayalim35 ah ne güzel yer İzmir keşke orda yaşasam bende 🥹 çok isterdim çocuğum doğduktan sonra Ege bölgesinde sakin bir yere yerleşmek ama nerde kaosun ortasında doğduk büyüyoruz yaşlanacağız
hayalim35 Rabiul bnde sakinliği seviyorum ama sakin bi bölgede değilim istanbula göre çok sakin tabi bi kaç günlüğüne geldim oraya asla yapamam orda
Rabiul hayalim35 ben de oraya geldim ben yaparım orda 😂😂 şansım olsa keşke ev bakıyordum aslında ama hayat şartları
hayalim35 Rabiul inşaAllah gelirsin ya güzel burası bn hiç çıkmıyorum gerçi ama istanbulun kalabalığı yoruyor insanı hele trafiği😬
Rabiul hayalim35 trafik deme cehennem resmen Alaçatı ılıca Çeşme ne kadar yakın birbirine hatırlamıyorum üçünüde gezmiştik yakın diye hatırlıyorum 😂