Ceylanbjk Umudumsun098 Vitamin pek kullanmadim vitamin zaten yumurtaya etkisi yok çok ilkinde oluştu tabi ama bu başka bı doktordu belki de kaliteli değildi birşey söylemediler çünkü transfer de yapıldı tutmadı ikinci doktorum çok iyi alaninda
Dilekk Mercan_35 https://www.instagram.com/sifalardogadangelen2561?igsh=MXUzeTkzNDIxY2VpdA== bu instagram adresi yazarsanız yardımcı olur sayfasındaki memnuniyetleri de görmüş olursunuz
Ceylanbjk Umudumsun098 Doktorum Fuat eserol ben zaten çok sağlıksiz seyler tuketmiyorum normalde de ama öyle çok dikkat etmedim normalde ne yediysem herşeyi kararında tüketmek önemli bence
Umudumsun098 Ceylanbjk cok tesekur ederim cevplarniz için Bende ayni sorunu yaşadığım için soruyorum Sizin durum erken menopoz kisaca
Ceylanbjk Umudumsun098 Rica ederim aynen benim rahatsızlığım doğuştan İstanbul’da olsaydınız doktorla bi gorusurdunuz aslında
unknownuser Umudumsun098 tüp bebekte aynı problemleri yaşadım. Yumurta kalitesi için Biesteron, omega 3, d vit ve hayıt tohumu kullandım. Bunların faydasını gördüğümü düşünüyorum. Bi araştırın isterseniz.
Umudumsun098 unknownuser kaç defa tüp bebek denediniz kaçıncı deneme de embryo oldu Bu ara postunuzu gordum vitaminleri bana verirseniz cok mutlu olurum
PkosluAnne @Umudumsun098 Kuddüs ismi şerifini çek canım birde clife diye bir macun var ondan kullandın mi bilmiyorum Rabbim nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlat ❤️
Yonca_26 Umudumsun098 Rabbim tez zamanda senin de kucagini doldursun insallah cok cok zor biliyorum 6 yil bekledim hersey bana o kadar uzak geliyodu ki asla cocugumuz olmucak deyip kendimi üzüyodum cok sükür nasip etti rabbim herseyin zamani var elbette sanada nasip olucak üzme kendini💙
Dilekk Umudumsun098 https://www.instagram.com/sifalardogadangelen2561?igsh=MXUzeTkzNDIxY2VpdA== bu instagram adresi yazarsanız yardımcı olur sayfasındaki memnuniyetleri de görmüş olursunuz 3 ayın sonunda Allah’ın kesin hamile kalıyorsunuz tabi tabbimin izniyle kullanıp mücdeli haberinizi mesajınızı bekliyorum burda inşallah 🙏🏻
Umudumsun098 Dilekk ya bunu takip ediyorum Gerçek mi diyodum bu mesajlar Ben daha önceden çok macun kulandım Almaktaa kararsızım yani Sizin çevreniz de kulanan oldumu?
Yoncahasiralmaz Umudumsun098 Kasık yada göbek düşmesi diye birşey duydunuz mu? Kasık çektirmeyle hamile kalan çok tanıdığım var. Yakın arkadasım yaşlı bir ebe kadına yaptırdı ve ilk ay hamile kaldı. Yaptırmadıysanız bir araştırın isterseniz