Duygu_30 Aleve sen bensin ya tek yiyebildiğim oda canım istediği için değil haşlanmış patates ekmek peynir, dün kayınvalidem burgu makarnayı haşlayıp bol tuzla yoğurtlamış o bana cok iyi geldi gerçekten günlerdir tek onu güzel yiyebildim tavsiye ederim bugün de daha az bulanıyor midem amaa bende imkansız soğanlı yemek tarzı şeyler yiyemiyorum yapamıyorumda yemek vs
Aleve Duygu_30 evettt eveetttt bak ben iki gündür biraz daha iyiyim ve şoka giriyorum bulantım.var ama kusmam yok dun ve bugün hiç kusmadim.allahima bin şükür
gzkdmrr mervenur242 31.haftamdayım hala kusuyorum hala kusuyorum 🤦🏻♀️ Zofer, prilam, metpamid, dramamine tüm bulantı ilaçlarını denedim fayda etmedi. Sadece hastaneye gidip Zofran serum vurduruyorum, 2-4 gün arası bulantısız kusmasız yemek yiyebiliyorum.
MevaErsoy Iremzge28 neredeyse 20. haftaya kadar mide bulantısı çektim iki günde bir gidip serum taktırıyordum artık damarlarına yazık demişlerdi prilam lkullandım bir işe yaramadı prizin kullandım az da olda etki etmişti doktoruna bi sor , yemek yemeyi bırak sadece safra ve ilaç kusuyordum 20 . Haftaya doğru yavaş yavaş kesildi şimdi 29+1 im Allaha şükür yok
Iremzge28 MevaErsoy ay kusmalar bittiği zaman hamileliğin en güzel dönemleri başlıyo saltanat resmen 😂
Srfe01 mervenur242 berbat durumdayım akşama kadar kusuyorum yesem de yemesem de zaten aç geziyorum prilam içmiyorum bı faydası olmadı uyku yapıyor sadece zofer de ufakta olsa bı riski olabilir diye icmiyorum 12. Haftaya girecegiz geçmiyor bitmiyo hayatım bitti
Gokyas mervenur242 bu üçüncü gebeliğim herhangi bi çözüm bulamadım hamilelik başı sonu arası yaklaşık 13 kilo civarı veriyorum
Miniktosbaa mervenur242 çok zor gerçekten 14 hafta da kesildi benimki gece gündüz acillerdeydim şu içsem çıkarıyodum
Sadeceanne2 mervenur242 5-17 arası. Öyle idim 1 haftadır azaldı. Yemek yiyebiliyorum şuan serum hariç hiç bir şey etki etmiyor du bana
Duygu_30 Aleve ya ben düşünemiyorum biile yiyebildiğimi düşünürken bile kallkıyor midem delirricem 🥺 bugün pazarın içinden geçemedim meyve kokusu bile insanın midesini bulandırabbilir mi ağlayasım geliyor
MevaErsoy Iremzge28 sonra da sıkıntılar çoğalıyor ama hiçbiri miğde bulantısı kadar zorlamıyor Allaha şükğr