Sermec27 Merve61nc canım benim bir oğlum var Allah nasip ederse şimdi yine hamileyim erkek rabbim gönlümde olanı verdi çok şükür bana 2 evlat nasıp etti bu dünyada ahirette 3 evlat nasip etti daha ne isterim ki 🥰🤲
Gzn07 Asyaeylul2816 banada bakar mısın lütfen 🙏 Bebek düşünüyorum Ben Mayıs 7 1993 Eşim Ocak 15 1980 Oğlum Ocak 1 2014 Kaybım var 4.5 aylık oğlan demişti doktor 3 yıl önce lütfen 🙏 🙏🙏🙏
Asyaeylul2816 Gzn07 Evet kan yenileme oğullarında tutmuş 2024 Ocak 15 de eşin kanı yenilenmiş (ama yenileme bazen 1-2ay dha geç olabliyor ) Yani 2026 mayıs ayına kadar erkek senesindesin 2026 mayıs ayındna sonra 2028 ocağa kadarda kız senesindesin
Beybitooo Sermec27 çok güzel haftada gitmişsiniz 12 bana erken geliyor ama sabredebilir miyim bilmiyorum hergün fikrim değişiyor 🤦🏻♀️
Sermec27 Beybitooo yani evet 15 te falan net belli oluyor genelde önceki haftalarda genelde çok belli olmuyor tahmin yapılıyor genel anlamda 🥰
Asyaeylul2816 Merve61nc ay ne güzel maşllah sağlıcakla alırsın inşallah kucağına 14.haftamda erkek gibi dedi ama çok hareketliydi tam emin olamadı 16.haftamda göstermiyor dedi suan 17haftalığım nasip bakalım🥰
Merve61nc Asyaeylul2816 amin canm inşallah bana da 12 hafta da erkek gibi dedi 16 da gittik kesin erkek dedi Allahtan hayırlısı istemiştim zaten Allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun dedim ama yine de çok şükür tabi iki evladı da tatmak güzel olcak
Merve61nc Sermec27 bence de burda hane diyorlar Çin takvimi kan yenileme hepsi boş şeyler ben inanmıyorum sen gönlünden geçeni dua et Allah hayırlısı ise veriyor zaten Allah a şükürler olsun 🤲🏻
Sermec27 Merve61nc kesinlikle öyle zaten Allah’tan başka gidecek sığınacak isteyecek başka kim olabilir ki kimin gücü yeter bize istediğimizi vermeye yalnızca Allah o yüzden başka şeylerle uğraşmaktansa en güzeli Allah’tan istemek 🤲
Beybitooo Asyaeylul2816 ya 😂😂😂 bu bebeler bizimle eğleniiiii😂 kan yenilemede ameliyat falan etkiliyor mu ben temmuzda ameliyat olmuştum o zaman değişiyor falan diyorlardı böyle bişey var mı
Asyaeylul2816 Merve61nc bir şubatta randevum var detaylı ultrasona gün verecekler tekrardan hemen ultrasona almıyor devlet hastanesi Bursa Şevket yılmazda öyle diğer şehirlerde sistem nasıl ilerliyor bilmiyorm tabiki
Asyaeylul2816 Beybitooo kan takviyesi almadıysanız beyaz yakın zamanda hacamat olmadıysanız ameliyat etkilemez o zman doğum senelerinde etikiliyor olurdu