tani Kızlar her kese selam . Ben çok az miqdarda ammonyak içeren saç boyası aldım . Saçlarımı dipten uca boyamak istiyorum,acaba riskli mi olur ? Yoksa ancak uçlarını boyaya bilirim ? 😐
Kdjhjhhj tani çevremde boyayan çok oldu herhangi bir sıkıntı yaşiyan olmadi bende doğuma yakin boyuyacağim nasip olursa🦋
_handan91_ tani Naturel ammonyaksiz boyalar var, Rossmanda. Ben onu kullaniyorum, beyazlarim cok fazla maalesef.
myavocado tani riskli, zararlı bebeğe, uçlarını da boyamayın bence o kimyasalları solumak bile doğru değil, doğumdan sonra boyarsiniz istediğiniz gibi
Melikeylmz99 Bence hamilelikten sonra saçlarınızı boyatın. Ben şuan hamilelik dolayısı ile boyatmıyorum tavsiye edilmiyor
_handan91_ GlyEylul Ben eskisi gibi cok olmasada , arada boyuyorum. 22 haftaligiz ve saglikliyiz cok sükür ama tabi yanlis yönlendirmek istemem. Doktorun daha iyi bilir. 🤷🏻♀️
tani _handan91_ myavocado ya süt veren anneler de boyayamaz diyorlar 😐 Süte geçe bilir falan . E bir bebek sütten kesilince diğerine hamile kaliyorsun . Şaştım kaldım Vallah