• Gebelik
  • Elenatal 2 ve prilam kullanan varmı

Kızlar 9 hafta olmak uzeriyim inşallah ❤️ Elenetal 2 kullanıyorum ama mide bulantısı çok yapıyor siz dede öyle mi aceba ? Çok zorlanıyorum içerken bide prilam verdi doktor mide bulantısı için aniden sersemlik uyku yapıyor sizde de öyle mi

Anneolmak38 ikisini de kullanıyorum elenetal2 kokusundan tadından dolayı çok zorlanıyordum içerken içtikten sonra öğürmem geliyordu 🙈 ama zamanla alıştım. Prilamın bana öyle etkisi olmadı ama olanlar varmış

Anneolmak38 elenetral ne bilmiyorum ama prilam kullandım 11. Haftadan 20. Haftaya kadar. Aşırı uyku yapıyordu kullandığım sürece boyunca yastıktan kafamı kaldıramıyordum. Ve bagimlillik yapıyor bu ilaç bırakmak istemiyorsunuz bırakınca direk bulantılar başlıyor, ben 4 gün dayandım ve bıraktım artık çok şükür olmuyor bulantım.

prilam dr kullandım 19. haftama kadar hatta son haftalar bulandıkça içiyordum diyebilirim. doktorumun tavsiyesini yazayım size, sabah bulantınız varsa eğer gece yatmadan önce için hem uykunuzu güzel alırsınız hemde sabah bulantısı yaşamazsınız. ben bu sayede atlattım, psikolojik olarakta bulanacak endişesiyle hareket etmeyin gün boyu aklınızdan çıkarın çünkü gebelikte bulantının %80 i psikolojik sebeple oluşuyor☺️

mbb-3006 günde 1 tane gece içiyorum gece uyurkende bazen zorlanıyorum uyku etkiside yaptığı için biraz iyi oluyor

Anneolmak38 iyi yapmışsınız bende öyle rahatlamıştım sadece bazen kokudan vs etkilenince yine istifra ettim ama bir elin parmağını geçmez prilam olmasa napardım bilmiyorum😬

12 gün sonra