asell13 Suzann- aynen canım yakın haftalarımız 🥰 ben gittikçe kilo alıyorum vala o faydalı bu yarasın diye diye tosun oldum 😂😂😂
amayinedeiyiilerledim Busraoz evet ama işte insan ister istemez kıyaslıyor, çok mu alıyorum vs diye. Canımız sağolsun ya veririz napalım🥹
Rabiul Suzann- 15 haftalığız hala 49 kiloyum alamadım daha kaçıncı haftadan sonra kilo almaya başladınız
Kdjhjhhj Suzann- benim için kilo almak sorun deyil bu ikinci hamileliğim ve kilolu hamile kaldiğim için korkuyorum🫣
Suzann- gzkdmrr gerçekten mi 😳 ama kusma olunca işin içinde çok normal iyimi olmuş kötümü bilemedim🙄😄
Cennet_kusum16 27 hafta 5 kilo almıştım. Gebelik şekeri çıkıp diyetisyen ile devam edince 1 haftada 1 kilo geri verdim..Bakalım nasıl gidicek.
annelik_4 Suzann- 74 ile öğrendim 70 e kadar düştüm 16.haftaua kadar 16.haftadan sonra bulantım geçince almaya başladım 22 haftalık oldum 76 kiloya çıktım heralde 85 civarı doğuma giderim😀
fitnut Suzann- ay maşallah ben 20 haftada 7 kilo aldım. İlkinde toplam 8 almıştım halbuki 🥲 bundan sonra max 5 kilo alsam iyi olacak bakalım ☺️
Suzann- fitnut kilo alımı nasıl oluyor insan anlamıyo gerçekten bi çıkıyosun tartıya oha oluyo insan bi😂
Evhamlikurabiyeanne 6 kilo verdim su an 67 yim 10+2 adetr göre de 10+5 im ahh ah kizima hamileyken 68 le doguma gitmistim bunda duba gibi sisecegim kesin boyum da 156 😄
Suzann- 1yenianne11 maşallah ne güzel ideal kilo ortalaması tam darısı başımıza inşallah 🤲 sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🤲