evlatcandir_55 Bebeğimin adını Yusuf Kağan koyduk ama benim içime sinmedi isinamadim kimlik çıktı değiştirmek istiyorum Göktuğ, Kerem,Aras, Yiğit falan içimde kaldı sizce bu isimler için değiştirmeye değer mi farklı isim öneriniz varmi
Fatma0227 evlatcandir_55 koyduğunuz isim de güzel değiştirseniz belki ileride kendisi neden değiştirdiniz diye sorgulayacak bence kalsın tabi takdir sizin 🙂
umena evlatcandir_55 Yusuf Kağan su an ki saydığınız isimlerden daha az konulduğu icin bence daha havalı. Zaten birinci sınıfta bol bol yiğit vs olcak
Merve95281 Kimlik ciktiysa degistirmek cok zor aile mahkemesi acmak gerek. Gecerli bir sebep lazım ve mahkeme yıllar yıllar sürüyor.
Meral_56 Merve95281 hayir isim degistirmek cok kolay ablam yeğenimin ismini degistirdi tüm işlemler 3 ay sürdü 3 ay sonra geldi kimligi
Anneoluyorumm00 evlatcandir_55 ismi güzel aslında canım, nasıl degstireceksin ki canım kimlik çıkmış artık
__momsss evlatcandir_55 içinize sinmediyse değiştirin daha bebek ne olacakki zaten isim degistirmek zor bisi degil ustelik bebekken
Merve95281 evlatcandir_55 hiç kolay değil malesef. Bir tanıdıgım bebeğinin nufus memuru hatası sebebiyle ismi yanlış gecmiş. Cocuk 3 yaşında hala farklı bir isimle kimlikte mahkeme devam ediyor. Ayrıca mahkeme salonunda bu sekilde bayagidir bekleyenlerle doluymuş. Kütükten degiştirmek zor yani
Anneoluyorumm00 evlatcandir_55 Aaa ciddi mi nasıl yapılır biliyor musun peki süreç nasıl oluyor yani nereye başvuru yapılıyor bende mi değiştireyim
Anneoluyorumm00 evlatcandir_55 canım ben şuan hamileyim kızımın ismini diyorum belki ekleme yaparım 😊
Zeyna01 evlatcandir_55 34 haftalık hamileyim Noyan olacak ismi,💙 neden başta içinize sinmeyen isim koydunuz kimlik bile çıkmış keşke başta içinize sinen isim koysaydınız
_handan91_ evlatcandir_55 Icinize sinmediyse degistirin bence. Koydugunuz isim güzel ama sizinde icinize sinmesi lazim.