Elfsglm Kızlar dr bana 13. Haftamda magnezyum ve elevit(vitamin) verdi içerken çık zorlanıyorum hele magnezyumu hiç içmiyorum da denebilir var mı bnm gibi olan kullanamıyorum ben bu ilaçları 🤦🏼♀️Şuan 18. Haftadayım
MelekAnnesi52 Elfsglm decavit in de tadı çok kötü midem bulanıyor içerken 😬 ama emzirirken bile içeceksiniz dediler aile hekimliğinde 😬
Hola Elfsglm bana suda eriyen birsey verdi magnezyum icin o fena degil ama yine suda eriyen calsium var onu asla icemiyorum sekerli su gibi tadi var 😥 midemi kaldiriyor
Alpasel Elfsglm gece ic o zmn vende sadece demir ilacini gunduz digerlerini gece iciyorum sende oyle yapabilirsin
Elfsglm MelekAnnesi52 ya bide lanet haplar kocaman😂🤦🏼♀️ Ya o suda eriyen magnezyum da beni bitiriyor napıcaz yani kafana dikiyim bi seferde diyorum oda olmuyor yok içemiyorum hiçbişekilde onuda 💩😂
Elfsglm Hola he işte o magnezyumu içemiyorum ben 🤦🏼♀️ Eşim eskiden futbol oynardı bana diyo ki ben her antreman sonrası içerdim sen nasıl içemiyon gazoz niyetine içiyordum ben diyo ıyyykkk 😂😂😂bide içerken fanta içtiğini düşün diyor ama tadı çok iğrenç ya
2bebek Ben ilk hamileliğimde magnezyum eksikliğinden çok çektim. Geceleri feci şekilde kramp girerdi bacaklarıma. Gecenin bir yarısı bağırarak ağlayarak uyanıyordum eşim de çok korkardı hep. Bebek büyüdükçe vücuttaki magnezyum kalsiyumu emiyor. O yüzden bu ilaçlar çok faydalı. Kesinlikle bırakma , iç.
Elfsglm 2bebek banada kasıklarım ağrıyor diye verdi o magnezyumu ya çok zorlanıyprum başka bi slternatifi yokmu acaba 🤔💁🏻♀️ sanırım mecburen içicem ben bu magnezyumu 😫
MelekAnnesi52 Elfsglm biz daha magnezyum a geçmedik 9+3 haftalığız 6+1 de kanama olmuştu Dr onun için decavit e erken başlattı 12. Haftada kontrole gideceğiz 12 den sonra mı başlanıyor magnezyuma
Elfsglm MelekAnnesi52 ben 13. Haftamda gittiğimde kasıklarım ağrıyo demiştim demez olaydım o yüzden verdi biraz ağrını hafifletsin diye magnezyum yazıyorum dedi rutin verile bi ilaç mı bilmiyorum açıkçası 💁🏻♀️ Ama vitamin veriliyor sonraki gittiğimde vitamini içemiyorum çok igrenç b vitamini kokuyor çok büyük diyorum doktor hem gülüyor hemde b vitamini çok önemli içceksin diyo 😂
2bebek Elfsglm kendini zorla iç canım. Ya da doktorun başka bir ilaç versin. Onun yanında ıspanak,kabak,balık özellikle uskumru,muz,avakado bunlarda da magnezyum oranı yüksek
MelekAnnesi52 Elfsglm Allah yardımcımız olsun 🙏 kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşAllah❤️🙏
Elfsglm 2bebek yiyorum yiyorum bol bol hemde 🤗 bidaha 20. Haftamda gidicem doktora aöylicem o zaman değiştirsin gerçekten çok zorladı beni yıprandım resmen ilaç içicem diye bide nefret ederim ilaç kullanmaktan 🤦🏼♀️
Elfsglm Migrenligebe aaah yanlız değilmişim napıyosun ne çare buldun içmiyomusun şuanda da magnezyumu🤔 Napıcaz ya 😂😂🤦🏼♀️ Ağlancak halime gülüyorum şuan 😂