Umutluol Eşimin morfoloji değeri 2 çıktı normalde 4 ve yukarı olması gerek sanırım bu gebeliğe engel midir, ne yapmamız gerek,bunun için bir ilaç var mıdır ?
ASLD Umutluol benim eşimin değeri 0 çıkmıştı canım. Doktor promenk diye bir ilaç verdi onu kullanıyor. 2 ci ayı kullanmasının henüz sonuç yok
-Yasar-123 Umutluol benim eşimin değeri de bu şekilde bı düşük bı kimyasal gebelik geçirdim yani gebeliğe engel değil. Ancak bu ay doktorum eşime astamega plus isminde bı vitamin verdi toz seklinde suya katıp her gün içiyo. Gebelik oluşana kadar da kullansın dedi
emir_01 ASLD bizimde 1 kutu bitmek uzere kimyasal falan gecirdinjzmi hic en kisa zamanda hayirli haber aliriz insallah
Umutluol ASLD Hmm proxeed plus diye bir hap da duymuştum o da iyi geliyormuş biz de doktora soracağız bakalım hangisini verecek
Umutluol ASLD eşinizden varikosel var mı peki bugün bizim doktorumuz varikosel olabilir dedi yeni bir soru sordum varikoselle ilgili yanıtlayabilirmisiniz orada
emir_01 Gls09 kimyasal yasadinizmi hic bizde o ilacdan aldikda dr tavsiyesiyle morfolojiniz kac cikti acab
Gls09 emir_01 bir tane özelde daha sonra devlette verdik özelde gittiğimizde sol varikosel dedi ve ileri hareketi düşüktü 3 ay kullanması için takviye verdi kullandı ama yine gebelik oluşmadı daha sonra devlete gittik elimizdeki sonuçlarla ve hiç bir şeyin olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi doktor ama yine gebelik olmuyor ☹️
PapatyaAaAaaa emir_01 spermde bir problem olunca bile hamilelik oluyor mu ya bende aynı sorunu yaşıyorum eşimin ileri hızlı hareketlilik az çıkıyor ve iki düşüğüm oldu
PapatyaAaAaaa Gls09 hormon testi yaptırdım rahim filmi çektirdim genetik testleri yaptırdım kürtaj metaryelim alındı ve sonuç temiz çıktı sadece pıhtılaşma testinde bir genim pıhtılaşmaya meyilli olarak görünüyor perinatoloji kan sulandırıcı içmene gerek yok dedi ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum artık