Merveekdi Belde kasıkda boşluklarda ağrı var şiddetli regl ağrısı ama nst de sancı çıkmıyor bu ne demek oluyor bilgi verebilecek olan varmı yada bu durumu yaşayan
Derinnmom Merveekdi gaz sancısı olabilir mi? Benimde çok ağrım var nst de sancı görünüyor ama az 36+6 haftalığım
Merveekdi Gizemyldz-1997 Bakıldı açılma yok ama erken doğum riskim vardı hafta içi hastanede yatmıştım iğne vuruldu kasılma içinde ilaç serum verildi şimdi yine hastanedeyim çok şiddetlendi ağrım ama hala nst de gözükmüyor
Merveekdi 35 im şuan ağrılar daha da şiddetlendi geçmiyor ve nst de hala bişey çıkmıyor bence doğum sancısı bu
Gizemyldz-1997 Merveekdi ya benim de daha ilk bende bi ara yaşadım böyle ama aynı şekilde bişey çıkmadı bi kaç güne geçti şu an 38+4üm
2lokummannesiii Merveekdi sizin yaşadığınız doğum sancısı değil. Olsa nstde çıkar. Muhtemelen enfeksiyon falan var veya gaz. Doğum sancısı gidip gelen sancı oluyor.
mrv1903 Gaz sancısı olabilir. Ben gaz sancım varken nst ye girdim. Sancım 3-5 falan çıktı🫢 15-20 bile değil yani.