1kbtatli_ İlk çocuğum 2,5 yaşında 3 aylıkta hamileyim çocukların arasında 3 yaş olacak ama ben çok tedirginim ilk oğlumu ihmal ederim diye çok korkuyorum
erayinannesi_333 1kbtatli_ ilk oğlum 5 yaşına girecek ve hep korktum 2. Çocuğa suan 2 aylık hamileyim ama keşke daha erken düşünseydim diyorum 🌸 bence ideal yaş aralığı
hunilimom 1kbtatli_ seninle aynıyız ben doğurdum 1.5 yaşında şimdi küçüğüm kolay değil bı düzen oturunca daha kolay oluyor
Mervebektass 1kbtatli_ canım ilk kızım 5 e girecek oğlum 3 yaşında şuan 8 günlük birde minnakimiz var hiçte korkma inan sabırla büyüyorlar gayette güzel ☺️
Balbebek012 1kbtatli_ kızım 4 buçuk yaşında oğlum 5buşuk aylık bence yaş ne olursa olsun bu korku içimizde oluyor bence yanında sana destek biri olursa sen iyileşene kadar büyükle ilgilenirseniz bence bu süreç daha iyi ilerler 🩷
1kbtatli_ hunilimom oğlum kreşe gidiyor gündüzleri ama akşmları ihmal ederim kıskanır gücenir diye korkuyorum
hunilimom 1kbtatli_ ilk zamanlar kıskançlık oluyor bu çok normal onda ki ilgi ister istemez diğer bebeğe geçiyor ama oda zamanla alışıyor düzeni oturtuyorsun benim de büyük kreşe gidiyor okulda çok ozluyorlar birbirlerini el ele geliyorlar herşeyi beraber yapıyorlar ablasindan bakıp çok çabuk öğreniyor küçüğüm
1kbtatli_ Mervebektass ooo 3 tane bide kıskanclık oldu mu aralarında peki ya instagramda hep görüyorum ilk çocukla ilgilenemeyen anneler pylaşıyor içim sız ediyor
1kbtatli_ Balbebek012 oğlum kucağımdan inmeyen bir bebe ne yapıcam hiç blmiyorum öğrendiğimden beri oğluma baktıkça ağlıyorum
Hazalaskin 1kbtatli_ bende kızım tam 24 aylıkken doğum yapicam korkuyorum bende ama olsun be sonra rahat edicez inşallah
1kbtatli_ Hazalaskin bende hep 3 4 sene sonrasını düşünüyorum onlar beraber oynar ben dınlenırım diye
Ebrar_65 1kbtatli_ kız Seninki büyük en azından aralarında 3 yaş var Bir kızım var 14 aylık olmak üzere hamileyim 16 haftalık aralarında 2 yaş bile olmayacak o zaman ben kafamı hangi taşlara vurayım🥺
1kbtatli_ Ebrar_65 seninki daha da zormuş be canım Allah yardımcımız olsun inşallah annen kayınvaliden falan yanındadır destek olurlar sana
H1tce2 Ebrar_65 benimde öyle oldu kızım ve oğlum arasında bir buçuk yaş vardı düşündüğün gibi olmuyor birlikte büyüyorlar ama büyüdükten sonra daha zor oluyor yaşlar yakın olunca birine sen büyüksün bari sen yapma dediğin zaman heee sanki oda benimle aynı boyda değil deniliyor kızım her zaman bunu söylüyor çünkü bana sanki boyu aynı olunca yaşı da aynı oluyor gibi davranıyor çocuk 😂😂
Balbebek012 1kbtatli_ yanında biri olursa hepsi geçiyor pedagogla görüşürsen daha iyi olur ben öyle yaptım başta çokz zor olur ama hep iyi anlayışkı davrandım kızıma çiş te gerileme oldu her yer e çiş yaptı ilk zamanlar hep ılımlı yaklaşıp güzelce anlattım şimdi daha iyi gibi
H1tce2 1kbtatli_ kızım beş buçuk yaşında oğlum 4 yaşında ve şuan 37+2 haftalık hamileyim her an doğabilir öyle düşündüğün gibi olmuyor sadece ilk doğduğu zaman anne zorlanıyor ama o çocuklar bir çok olgun insandan daha olgun davranıyor o süreçte ve anne sevgisinden kesinlikle şüpheleri olmuyor zamanla herşey yerine oturuyor zaten bebek biraz toparlanıyor annenin stres dönemi bitiyor ve günlük rutine dönünce herşey o zaman göreceksin düşündüğün gibi olmadığını
H1tce2 1kbtatli_ hiç stres yapma bu özel anları kendine zehir etme bebeğinede travma yaşatma çünkü çoğu şey anne karnındaki stresli dönemlerde kalıyor çocuklara her zaman iyiyi güzeli düşün illa çocuklar arasında oluyor kıskançlık kavga gürültü anne kaç tane çocuk olursa olsun çok güzel şekilde üstesinden geliyor Rabbim hiç birimizin evladını annesiz bırakmasın sende hep olumlu düşün canım