24 Ocak günü Dr gel dogum baslatalım dedi 40+6 olmustu oglum . Sabah 8.bucuk gibi acilden giriş yaptım konya sehir hastanesine. Acilde ultrasondan asagıdan kontrol edildim nst cekildi. Düzensiz sancım cıktı.. pazartesi aksamda nişanım gelmişti zatn . Yukarı dogumhane yatışım 11. 30 buldu. Dogumhane girdim önlük verildi bana snra ebe geldi nst cekti. Ve alttan muayene etti . Birazda asagı uyardı. Snra suyumu patlattı. Ve sancılar basladı. Eşim yanıma girmesine izin verdiler. Bu süre zarfında plaset topuyla Yuvarlak dizdim sancı girdiginde zıpladım. İleri geri sag sol yaptım. Eşim hep yanımda destek oldu. Bir ara sıcak suya soktu. Ama artık zor dayanmaya basladım son zamanlar eşimde benimle agladı. Ebe geldi muayene etti . Ikınma hissi gelince eşin haber etsin dedi . Ebe gitti ıki sancı girdi cıktı ıkınma hissi geldi ..ebe geldi ve sok yasadı. Apar topar eşimi dısarı cıkardılar . Bebek yatagı ısıttılar. Ebe geldi hemşire filan geldi. Asagın cok musait kesi acmıcam dedi vazelin ile denedi. Ben cok ıkınmayı devam ettiremedim onlar biraz yukardan bastırdı bende ıkındım ve oglum 13.45 de dogdu. Ve anında rahatladım. 4 yada 5 dikişin var daha da iyim şimdi. Ben günlük bir saat yürüdüm . 7 adet hurma ve ahududu cayı içtim . Kardeşimde meryem ana otu koydu doguma girerken. Demem o ki 2 saat bulmadı dogumum. Ebeler bile sasırdı hem sessiz sessiz sancı cektin hemde dogumum cok hızlı oldu masallah dediler. İkinci dogumum olmasında da etkisi olmuştur mutlaka. Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın . Ama sonu cok güzel bişey 🥰