_Anonimdenim Anneadayi_2610 evet ve Senın doktorun gelmıyor canım 😊 ben zaten ılk gebelıkte o yüzden degıstım o kadar güven doğuma baskası gırsın 🤐
Anneadayi_2610 _Anonimdenim saçmalık🫤 ama çokta üzülmüyorum yani doğuma kendi doktorumun girememesine. Zaten bayıla bayıla gitmiyorum
Anneadayi_2610 _Anonimdenim normal yapabilirsin engel yok dedi bende normal düşünüyorum dayanabilirsem
YesimAykut amayinedeiyiilerledim kızlar kuşları isteyen var mı? 4 adet erkek kuşum var, kafes ile gelin vereyim bakamıyorum, çalışıyorum ❤️
amayinedeiyiilerledim YesimAykut kafesi olmayana kargo ücreti alıcı ödemeli, kafesi ise ücretsiz gönderebilirim.
YesimAykut amayinedeiyiilerledim ayy ne güzel olur kuşların kafesi olur eğer yoksa kızlar yazın bakın kuş da var kafes de olmuş oluyor ❤️ isteyen yok mu acaba 🤗
amayinedeiyiilerledim YesimAykut ay yok demekki😅 ücret istemiyorum sadece kargoyu karşılasınlar yeter 🫠
amayinedeiyiilerledim nilmom55 Burdur dayım. 1 tane dişi kuşum var benimde ☺️ erkek olan 2 ay oldu vefat etti 🥺
amayinedeiyiilerledim YesimAykut evet çok ağladım ama hamile olunca stres yapmamam da gerekiyordu çok zordu🥹