Burcuerhan Mrw244116 primaya üye oluyosunuz dene boyu bez yolluyolar 1 ve 2 beden olmak üzere 8 adet sanırkm😂
Ozge1008 Esomami denebunu.com sitesine girip üye oluyosunuz her ay ücretsiz denemelik ürün gönderiyolar. Sizin seçtiğiniz şıklara uyan ürün varsa tabi😊
Ozge1008 Mevaninannesiii şampuan, durunun granül sabunu, renk koruyucu mendil ve yüz temizleme jeli geldi bu ay
ZehraS Ozge1008 canim bende yapdim uye oldum tsk ederim.yeni urun olunca meil gelicek bize dimi sonra secim yapicaz
Mls Ozge1008 ben denebunu sitesine üye olmuştum çok önce ama hic bisey gelmedi bana ya da ben mi yanliş yaptim acaba sen nasil yapiyorsun 🤔
Ozge1008 Mevaninannesiii evet kargo ücretsiz Esomami ben instagramdan takip ediyorum orada yayınlıyolar ama mail de geliyo
Deletedmom34 Ozge1008 Karşılığın da bir şey yapmanızı istiyorlar mı yorum tanıtım vs gibi. Bende üye olucam da o konuda bi emin olamıyorum bi türlü
Ozge1008 Deletedmom34 evet kullandıktan sonra ürün hakkında değerlendirme istiyolar ama bir yerde yayınlanmıyo