beybim0 Fakat yolk kesesi göremedik kalp atışıda duymadık alttan bakmak istemiyorum dedi doktor , haftaya duyarız kalp atışını dedi fakat kesede yolk kesesi de görünmüyor bu durumu yaşayıp sonradan gören var mı
MerveCakin beybim0 ben 5+6 hamileyim bende de doktor daha hiç birşey göremedi salı gününe randevu verdi ama normalmiş daha küçük olduğu için
Yadem2024 beybim0 benim de 18 Aralık şuan 5+6 2 gün önce çok şiddetli kanamam oldıu kese de 9 mm dedi
Pnarcy54 @beybim0 benimde 9 Aralık canım bende şuan 7 haftalığım bende senin haftanda doktora gittim göremedim Salı günü kontrolüm var nasipse bakalım çoğu insan 8. Haftada felan görüyormuş geç döllenme olduğu için
Pnarcy54 @beybim0 canım bende 1800 dü 10 ocakta test yaptım her insanın beta değeri yükselmesi farklı oluyormuş kanla alakalı
Pnarcy54 @beybim0 benim 15 mm di doktor biraz korkuttu ama şuan kendimi sıkmıyorum sende korkma içini ferah tut 25 mm e kadar yolu varmış hayırlısıyla görürüz inşallah 🤲🏻
Kader-B beybim0 biraz daha bekle canım benim son adetim 28 Kasım ama yolk ve saç var sadece bendede geçen hafta gittiğimde bebek yoktu haftaya tekrar gel bakalım dedi acele etme geç döllenmeden kaynaklı uzayabiliyor
Yadem2024 G50g biliyor musun perşembe günü bende yaptım eminim çünkü pıhtılar geldi cumartesi dün dr gittim kese var dedi bende anlamadım