Esrashshshssh Kızlar 7. Haftadayim midem de bulanmiyor halsizlik uyku falab da yok sizce normal mi ya bebek iyi midir
19931994 Esrashshshssh 😄😄 çok güldüm canım tabi ki herkesin midesi bulanmıyor hatta bu yüzden sürekli şükret 🤗 bende öyleyim 12. Haftadayım çok şükür kusma felan olmadı herkesin bedeni farklı 😄
Haticeburak06 Esrashshshssh 22 haftalığım tek belirtim regl olamamak ve karnımın büyümesi😂duygusallık bile yok
Bhyshn 19931994 bende 4 haftalığım başlarda kusma oluyordu sonradan geçti kızlar normal mi geçebiliyor mu ?
beybim0 Normal bence. bende de tam tersi çok kötü valla bulantı koku hassasiyeti . Kese de bebeği ve kalp atışını ne zaman duydun
Esrashshshssh Haticeburak06 aynıyız gerçekten doktor ultrasonda hamilesin demezsen inanmıyorum çok şükür evt ama beni korkutuyor bu durum
19931994 Esrashshshssh aynen kuzum şükret ne güzel rahat geçiyor hiç mutfağa giremeyen insanlar var öyle düşün kafanı neden bulandırıyorsun hem belki senin erken belki ilerleyen zamanlarda olur bulantın çok takma bence bu olayı 🌸
Esrashshshssh Haticeburak06 ne güzel maşallah bende de 3 4 gündür leke var doktor progestan fitil verdi az az geçti ama yine var çok korkutuyor beni ya
Esrashshshssh 19931994 yok takmiyorum canun yarın kontrol var bakalım ne der doktor bence hamileliğin en zoru 3 ay insan sürekli acaba bebek nasıl diye düşünüyorum