Dilekylmaz 8 gün gecikmeyle adetim geldi bu ay iyice düzensiz olmaya başladı kullanıp memnun kaldığınız içinde inositol olan takviye istiyorum
bebegimhayalim Dilekylmaz inofolic combi hp. Kesinlikle şiddetle tavsiyemdir sabah akşam hep aynı saatte içiyorsun 1 ay kullandım sadece bu vitamini özelde ki doktorum tavsiye etmişti reçetesiz satılıyor eczanede 1 ayda gebe kaldım bıraktım
merveanne_ bebegimhayalim sizde kilo problemi varmıydı acaba düzensizlik, tüylenme gibi belirtileriniz varmıydı? bende kullanıyorum ancak işe yaramadı bende
Neslihankrhmt Dilekylmaz ocean polysitol aldım kullandım femara bende işe yaramazdi ama iksini kullandığım ay hamile kaldım tek seferde
Eeelooo Neslihankrhmt ayy bende ondan kullandım femara işe yaramıyordı ondan sonra yaradı inşallah bende bu ay kalırım🥹
Aslihan-ozkan Dilekylmaz ben pıkassos tablet kullanıyorum gayet güzel içerikli bu 2. ay ve çok memnunum
Zeuma9912 Aslihan-ozkan merhaba ben daha başladım faydalarıni gördünüz mü nelerdi lütfen geri dönüş yaparmisin