G50g psikolojik olarak herkeste kişiye farklı tezahür ediyor tabii ama ben kalp atışını duymuştum ve ondan sonra içim çok rahatlamıştı. Kötü bir şey olacağı hiç aklıma gelmemişti. Birkaç gün sonra tesadüfen hastaneye gidip kalp atışını durduğunu öğrenmiştim. Dünyam başıma yıkıldı desem yeridir. Aylarca ağladım ve kendime gelemedim. Tekrar hamile kalmayı çok istiyordum ama psikolojik olarak hazır değildim. Düşükden sonraki ilk üç ay vitaminlerime çok dikkat ettim. Bütün kan testleri mi yaptım ve eksik olan depolarımı doldurmaya baktım. İyi beslendim ve kilomu korumaya çalıştım. Hemen kendime genetik test yaptırdım doktor üç düşükden önce yapılmayacağını söylemesine rağmen ısrar ettim tekrar bir düşük yapmayı daha kaldıramam dedim ve sonucunda kan pıhtılaşması Çıktı. Yani iyi ki de yaptırmışım dedik sonra yurt dışına çıktık. Eşimle birlikte farklı şehirleri gezdik moralimi yükseltmeye çalıştım. Ara ara ağlama krizlerim oluyordu. Neden bu benim başıma geldi, Herkes sağlıklı bebeklerini kucaklarına alırken ben nerede hata yaptım diye uzun bir süre kendimi suçladım. Ama neticesinde hayırlısı böyleymiş diyerek kabullendim. Düşükden sonraki dördüncü ay denemeye başladık ama hırsla değil zamana bırakarak bu evreyi geçirmeye karar verdik. O sırada Almanya’da bir multivitamin diye adlandırbileceğim erkek ve kadının kullanabileceği farklı bir Takviye bulduk Ve kullanmaya başladık. Türkiye’ye döndükten sonra bir doktora giderek yumurta takibi Yapmaya karar verdik. Ve o ay tekrar hamile kaldım çok şükür. Tabii klomen ve çatlatma iğnesinin de kullanılmış Olmam hamile kalmamı kolaylaştırdı.