DamLaaaa35 Bng moral bozmak yok instagramda bir bayan var istersen onun hikayesini izle inan ki umut oluyor insana. İrem güzey ismi. Bende hep böyle şeylerden korkuyordum ta ki onun hikayesini dinleyene kadar.
Sseymaugurr Bng Allahım sanada bebegınede saglık versın onu saglıkla dogabılrcegı bır zamanda dunyaya gelmeyı nasıp etsın ınsallah. Ben bıle bu kadar derınden etkılendım senın ıcın emınım cok zordur ama asla umudumu kaybetme ısyan etme. Hersey gönlünden gecen gıbı olsun inşallah🙏
Bng Sseymaugurr teşekkürler ederim 🙏🏻Evet insanın elinden de bir şey gelmeyince daha bir çaresiz kalıyor...burda sizlere anlatmak, paylaşmak, birinden bir şey duymak, duasını almak iyi geliyor.inşallah🙏🏻
Cerenora Canım ben de 24. haftada su yokluğu sebebi ile erken doğum tehdidi ile savaşmaya başladım. 33. haftaya kadar dayandık ama preeklampsi nedeniyle 33. haftada 30'a uyumlu olarak doğum yaptım bebeğim 1 ay küvözde kaldı şu an evimizdeyiz. Öncelikle tansiyon konusunda su çok önemli içtiğin suyun miltarını hesapla 3 şitreden başla arttırabildiğin kadar arttır. Benim 33. haftada mide bulantıları başlayınca su içememue başladım ve gebelik zehirlendmesinin önüne geçemedim. İkincisi ciğer geliştirci iğne. Ben 24'ten 33'e kadar 4 kerede 8 tüp vuruldum. Bebeğim solunumu 1 gecede attı. Biz küvözde sadece kilomuz çok düşük olduğu için kaldık çok şükür organları gayet iyiydi. İnşallah bu süreçten sağ salim çıkarsınız. Bizi habersiz bırakma.
Bng Cerenora inşallah biz de sizin kadar şanslı oluruz.böyle benim yaşadıklarımı yaşayıp şimdi güzel günler yaşayanlar benim için ümit oluyor.inşallah iyi haberler veririm sizlere🙏🏻
Byzctn Bng dualarımız sizinle yatın dinlenin başka bir iş yapmayın bol bol dua edin inşallah sağlıkla kavuşursunuz 🙏🏻🙏🏻
Cnrmom Bng Kurban olduğum rabbim bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı naship etsin inşallah 🙏🏼
Ezgiadgzldmr Mel53 canım merhaba daha önceden okumuştum Üsküdar anadolu hastanesinde detaylı ultrason yaptırdığını söylemiştin memnun kaldın mı kaç dk inceleme yapıyorlar renkli mi ultrason
Mel53 Ezgiadgzldmr evet 160 liraydı sanırım. Cd verdiler. Renkli ultrason evet. 35 dakika incelediler. Ben çok memnun kaldım
Mel53 Ezgiadgzldmr bi tane var zaten radyolıji kısmı. Fotoğrafta veriyor cd de. 14/15 foto var içinde de
Bfhvcffesra Bng çok geçmiş olsun cnm dualarım seninle bol su kajar peynir pekmez ceviz yoğurt muz tüket