Bng BraYetimolu benim de aynı şekilde .çok şükür tam tüp bebeğe başlayacakkeb Allahım nasip etti bize.ama dediğiniz gibi sevincini yaşayamadan hep sıkıntılı geçti bu süreç.inşallah bunu da atlatırım,arlatırız.bugün okudum havuç suynu ama haftada 1 içşn demişler.fazla a vitamini de bebeğe zarar diye.ben de acaba haftada 1 mi içsem diyordum,bilemedim.inşallah elimizden geldiği kadar yaptığımız her şey işe yarar da sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.Allahım yardımcımız olsun🙏🏻
BraYetimolu Bng canım ben bir hafta günde 2 bardak içtim,bir hafta da günde 1 bardak içtim, sonra kontrole gittim, istersen doktoruna danış derim çünkü suyun az olması da fazla olması da zararlı
BraYetimolu Bng benim suyum çok azdı diye günde 2 bardak ile başladık canım , bence sen günde bir bardak iç bir hafta sonra kontrole git ,suyun durumuna göre doktor seni yönlendirir
Minnak-123 Bng insAllah zamannda kavusursunuz bebginle Allahm size bagslasin . Saglkla sagsglim cikin hastaneden . Cok dkkt et kndine cger gelstrci ignler flan ii bi dr. Arastr insAllah bekler bebisin aceleci davranmaz 🙏
MomBush Bng kancıvıltıcı kullanarak bebek daha iyi beslenebilir sanırım dr a sormakta fayda var. Ve ciğer geliştiriciyi de. Allah’m yardımcınız olsun
pitircikannesi1 Bng Canım allah bebeğini sana bağışlasın inşallah doğru zaman da hayırlısı ile dünyaya gelsin yavrun 🙏
MerveErdalKam Milamm ama bunum keyfisi olmaz ki. Ben iğneyi olmayıp kronık ciğer hastası olan bir çok kişi biliyorum. İğneyi olupda bi riskden kurtulan bir çok kişiyide bunlardan biride benim. Dr lar zaten bi çok seyde uyuşmuyolar gidelen dr görüşüne göre değiştiğini düşünüyorum ben bu iğne meselesinin yani dr dan da iyi bilmiyoruz tabi ki benim fikrim buda
Merve123123 Bng canım öncelikle sana çoookkkk sabır diliyorum çünkü çok zor bir süreç 29 haftalık Doğum yaptım 1425 gr 1 buçuk ay küvöz de kaldık sonra taburcu olduk zor bir süreç allah yar ve yardımcın olsun yavruna sağlık sıhhat versin rabbim Allah’a emanet olun dualarım sizinle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mucizeana Bng 25.haftamda 4cm açılmayla serklaj oldum. 27. Haftamda rutin kontrole gittim bebeklerin hareketleri azalmıştı. Ultrason nst bi sıkıntı yok. O aralar serklajdan sonra diye bi ton ilaç kullanıyorum antibiyotik falan. Kanda crp çok yüksek çıkmış ben eve geldikten sonra doktorum aradı hemen hazırlan gel dedi hazırlanıp gittik o gün doğum yaptım kızlarımı. 775 ve 905 gram 💜 56.günümüz bugün ve 1660 ve 1540 gram olduk 🙏 kötü şeyler getirmeyin aklınıza yormayın kendinizi hep yatın kişisel temizliğinize dikkat edin enfeksiyon kapmayın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Bng Merve123123 çook teşekkür ederim.umarım biz de daha çok dayanırız ve en azından zamanına yakın doğarız.Teşekkür ederim.size de sağlıklı günler dilerim🙏🏻
Ezgiadgzldmr Mel53 canım merhaba daha önceden okumuştum Üsküdar anadolu hastanesinde detaylı ultrason yaptırdığını söylemiştin memnun kaldın mı kaç dk inceleme yapıyorlar renkli mi ultrason
Bng mervegedik benim nir sıkıntım yoktu.kontrollerde direnç görüldü.tek sıkıntı diyeceğin şey tansiyonum yüksekmeye başlamıştı...