Bng çok geçmiş olsun ,benim de 32. Haftada sol damarda direnç çıktı ve tansiyona çok dikkat et 36. Haftada alabiliriz bebeği dedi, ben de ,32. Haftamda doğum iznine çıktım , bebeğimde bir hafta gerilik vardı, doktor bir hafta çok önemli değil dedi bir de tek tarafta direnç olması da büyük şans dedi çünkü kimisinde iki tarafta oluyormuş hem sağ hem sol da.benim de tansiyonum en yüksek 13/9 a çıkıyor doktor ona bile çok yüksek dedi, neyse 33. Hafta da yine kontrole gittim ,bir hafta boyunca çok dikkat ettim sürekli uyudum aslaaa tuzlu bişey yemedim sebze ve zeytinyağlı şeyler tukettim ,bir tabak bile kaldirmadim ve hep kafamı rahatlattım stres yapmamaya çalıştım ,33. Haftada gittiğimde doktorum bir hafta geri olan bebeğimin arayı kapattığını ve bir iki gün de öne geçtiğini söyledi , dünyalar bizim oldu ,şimdi 34+4 teyim ,yarın kontrolüm var ,yine aynı şekilde çok dikkat ettim hem uyudum dinlendim inşallah yine güzel şeyler duyarım,yani sana diyeceğim şu canım bol bol dua et, kafani rahatlat,tuzu tamamen hayatından çıkar, dinlen, ve sürekli tansiyonu ölç ,eğer 13 çıkarsa hemen bir tane limon iç ve 20 dakika dinlen tansiyonun düşecek göreceksin , düşmezse direk acile gitmelisin,Allah yardımcın olsun acil şifa versin inşallah