balarisiiii ben son haftalar çok ağırlaştıgım için evimi temizleyememistim dip köşe bir ay kala da kayınvalideme geçmiştim ama çok pişman oldum sonradan evi temizlemeyip buzluğa hazırlık yapmadigim için çünkü doğumdan sonra rahat üç ay asla temizlik yapamıyorsun dip köşe yani süpürge bile çok zor oluyor hele yemek yapmak….o yüzden sana en büyük tavsiyem temizligini güzelce yaptıktan sonra buzlugunu tıka basa doldur 😂 yani çünkü Allah ömür verirse insaAllah çok iyi oluyor doğumdan sonra bı dolma içinin bile buzlukta olması büyük nimet direkt çıkar biberleri doldur pişir ye mesela,poğaça,sigara böreği,dolma içi, karnıyarık içi, kurabiye ne bilim aklına ne geliyorsa koy,belki yok artık diceksin ama xhdnks tavuk bile fazla fazla haşla tiftikle sonra buzdolabı poşetlerine ayir koy buzluğa ara ara çıkarıp pilav üstü yaparsın mis gibi hazır yemek,onun dışında da kendine bol bol zaman ayır uyu,gez… bebeğinle de elbette bunları yapabilirsin ama ilk aylar birazcıkkkk zor geçebilir ki insaAllah geçmez 😍💞