Merhaba kızlar, yaklaşık 2-3 senedir her gün duş alıyorum başlarda bu takıntı gibi değildi. Yazları özellikle zaten olağan bir şey.. ama ben çalışan biri değilim dışarıya fazla çıkmam evde olduğum halde bütün gün uzanmışsam bile her gün duş almak istiyorum, artık psikolojik bir şeye evrildiğini hissediyorum. Dışarda işim varsa geldiğimde zaten kesin alıyorum.
Bir de duygusal açıdan kötü bir haldeysem ağladıysam vs. yine duşa giriyorum, bazen günde 2 kez oldugu oluyor. Sanki duşa girdikten sonra resetlenip yeniden baslıyormuşum hissiyatı da geliyor.
Beyaz tenliyim öyle yağlı terleyen bir cildim de yok aksine cildim kuru o yüzden her duştan sonra kremleniyorum 35 haftalık da hamileyim yine de vazgeçemiyorum bu huyumdan.
Eşime garip geliyor boşver duşu şimdi çık zararlı abartıyorsun falan diyor bunla ilgili reelsler atıyor.
Kendimi sorgulamaya başladım acaba psikolojik bir sorunum mu var vs. Cunku eskaza o gün duş alamayacak gibi olursam acayip huzursuz hissediyorum.
Bazen düşünüyorum eskiden asla böyle değildim çok rahat bi kızdım ve gayette kirli gibi hissetmiyordum 2-3 gün normal geliyordu.
Eşim kış ayındayken 2-3 güne bir duş alıyor çalıştığı halde bu da bana aşırı garip geliyor mesela rahatsız oluyorum duşa girmesini dikte ediyorum adama da.
Genel olarak titiz biriyim evim dağınık olduğu zaman hiç bişeye odaklanamam, temizlik her gün yapıyorum. Bu kısımları çok katmak istemiyorum duş mevzusunu çok merak ettm benim gibi olan, hisseden var mı??? İnşallah cok garip olmamıştır sorum 😂