poncikkk Benim gibi olan anneler var mı 36 haftalıkken doktora gittim suyumun fazla olduğunu 2 hafta önden gittiğimizi 38 haftalık görünüyorsun dedi şekerim yok aslında ama gizli şeker olabilir mi doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama korkuyorum sizce ne yapmayalım . Normalde böbreğinde büyüme vardı bebeğimizin aynı şekilde duruyor ama bebeğim çabuk büyümüş iri bir bebek dediler bu şekilde olan varsa lütfen beni aydınlatır mısınız korkuyorum nst bağladılar sancım vs çıkmadı
MomsE poncikkk benim de biraz fazla çıkmıştı karbonhidratı kesmemi ve tatlı yemememi söyledi. Tatlı yersen bir kase yoğurt ye dedi. Ben tatlı çok yiyordum 🤦🏼♀️
Fatmaokan poncikkk bende 36 haftalık oldum ve bizimde suyumuz fazla bebeğimde 2 hafta ilerde iri bebek en son 35 haftalık tık o zaman 3 kilo çıktı kilosu bende de gebelik şekeri yok ama nie böyle bilmiyorum
poncikkk umaydurununannesi doktor peki bir şey dedi mi ben çok tatmin olmadım neden bilmiyorum tedirginim
poncikkk Fatmaokan aynı şekilde bizimkinin kilosu da 3200 o zaman gittiğimizde ama yan etkisi var mı kötü mu değil mi net bir şey demiyor kimse internette bir sürü şey yazıyor
MomsE poncikkk hayır demedi 5-25 arası olması gerekiyormuş 15 ölçüldü benim. Tatlı ve karbonhidrata dikkat etmemi söyledi. Sanırım 25in üzerine çıkmaması için önlem olarak söyledi çünkü son haftalardayım
-incila- Benimde suyum oğlumda fazlaydı tatlıyı, karbonhidratı kes demişti doktorum. Çok tatlı yiyodum. Suyum geldiğinde bildiğin bir damacana su kadar fazlaydı 😅 bir sıkıntı olmadı ama siz yinede doktorunuzu dinleyin