miranatlas Nehir bayram hoca ile ilgili tecrübelerinizi yazar mısınız ve muayene ve doğum ücreti nedir acaba
peksimetya miranatlas aslında 6 haftalıktan beri rami hastanesine gidiyorum ama nehir hanım çok yoğun olduğundan ilk onunla başlayamadım maalesef başka doktorla başladım devam ettim fakat doktorum hastaneden gidince ortada kaldım. 33.haftamdaydım mecburen kabul etti tabi hep o hastaneye gittiğim için. 3 keredir gittim ama çok memnun kaldım. Tavsiyeleriyle kilo olarak zayıf olan bebeğime 1 haftada çok iyi baktım dediklerini yediğim için. Hemen tahlil istedi kendisi. Haftaya tekrar gidicem. 23 şubatta da doğumum var. Yakın zamanda doğum yapan biri yazsa da keşke biraz ayrıntı öğrendeydik 🙄 ama nehir hanım gerçekten çok iyi ve çok tatlı bi doktor 🤌🏻
Gmzgm miranatlas bi kac tanıdığım ona gitti dogumlarinda çok ilgili bi doktor normal doğum destekcisi ssvd yapıyor randevu düşürmek zor oluyor demistiler bana
peksimetya Reina günde 3 hurma, ceviz, badem, fındık, kuru dut, kuru kayısı, muz, tahin pekmez, her gün 1 haşlanmış yumurta. Tabi meyveler de var normal kış meyveleri.şimdi bi de en son havuç suyu önerdi çok su içemediğim için
peksimetya miranatlas evet cemile hocaydı o da kolan bayrampaşaya gitmiş bana adres olarak biraz ters. Rami çok daha yakın. 7 aylık olana kadar o ilgilendi 🙄 8. Ayımdayken geçici bi doktor geldi 1 kere göründüm sadece sonra o da gitti
miranatlas peksimetya bende kolan Bayrampaşa yı düşünüyorum da cemile hocanın genel olarak yorumları güzel siz memnun kalmış mıydınız acaba
peksimetya miranatlas ilgilenmesi güzeldi anaç yaklaşıyor gebelerine yani en azından bana karşı öyleydi kızım falan diyor 🥰 çok masraftan yana değildi bişi olunca sağlık ocağında yaptır gel diyodu. Soru dorunca güzelce açıklar. Doğum zamanını tabi bilemiyorum ama o da normal doğumdan yana diye biliyorum 😊