myangelson Deletedmom_110 kız sen hamile misin aboo 🙈 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰 benim oğlumda kese fasulye gibiydi seninkine de kız diyorum 😂😂
Deletedmom_110 myangelson ayy ne çok seven hatırlayan varmış beni burda😍😍çok teşekkür ederim amin kuzum inşallah 🙏hamile olduğumu duyan herkes şok 😅😅😅bende kız hissediyorum sağlıklı olsun da teyzesi ❤️
myangelson Deletedmom_110 askokusko sen unutulur musun hiç 🤪🤪 genel olarak eskiden beri burada olanlar biliyor zaten seni canım 🥰 inşallah sağlıklı olsun sağlıkla kucağınıza alın 😊🤲🏻
Deletedmom_110 myangelson ayy çok teşekkür ederim güzelim 😍amiiinn 🌼yeniden hamile olarak gelmekte varmış buralara ama artık gebelik konusu dışında başka şeylerle ilgilenmiyorum yeminliyim 🤣🤣
myangelson Deletedmom_110 rica ederim canım 🥰 ahahaha kahkaha attım ya 😂😂 en iyisini yapıyorsun zaten öyle şeyler de olmuyor artık 😂😂😂😂
Zmra-13 Ozgecan_caka21 canim doktor tahminde bulunmadi yorum yapmadi cinsiyet icin bidaha ultrason atsam bakarmsn erkek demistin 11 haftalik ultrason resmine